Οι νέες επιχειρήσεις δίνουν ζωή στη γειτονιά

Στην Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο του προγράμματος ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’, στηρίζουμε το επιχειρηματικό ξεκίνημα των νέων επιχειρήσεων με ένα νέο πακέτο παροχών και προνομίων, ενώ σε συνεργασία με τη Visa προσφέρουμε 1.000€ σε 21 τυχερές επιχειρήσεις.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα στήριξης & επιβράβευσης των Μικρών Επιχειρήσεων

Στην Τράπεζα Πειραιώς, είμαστε δίπλα στις νέες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο τη στήριξη των αναγκών τους.

Τώρα, η επιχείρησή σας μπορεί να επωφεληθεί από:

Για να συμμετάσχει η επιχείρησή σας στην κλήρωση, θα πρέπει να:

  • είναι μέλος του προγράμματος «Ψωνίζω στη Γειτονιά»
  • έχει αποκτήσει, από 07/01/2022 έως 31/03/2022, το «Πειραιώς Νέο Επιχειρηματικό Ξεκίνημα 360ο»
  • μέσω του ή των τερματικών epay POS, στο πλαίσιο της σύμβασης εκκαθάρισης συναλλαγών με κάρτες, να έχουν πραγματοποιηθεί συναλλαγές ύψους κατ’ ελάχιστο 10.000€ με Visa Κάρτες έως την 31/3/2022. Ποσό επιστροφής 1.000€.

Όροι και προϋποθέσεις

Στην Τράπεζα Πειραιώς στηρίζουμε τις νέες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με το «Πειραιώς Νέο Επιχειρηματικό Ξεκίνημα 360°», μία σειρά έξυπνων λύσεων και προνομίων:

  • Για τη διαχείριση του ταμείου και των καθημερινών συναλλαγών, προνομιακή τιμολόγηση σε υπηρεσίες μέσω epay POS, Εταιρικές Πιστωτικές Κάρτες, πληρωμές λογαριασμών, εμβάσματα και επιταγές
  • Για την ανάπτυξη της επιχείρησης, προνομιακή τιμολόγηση σε σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία και υποστήριξη από εξειδικευμένο σύμβουλο
  • Για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης, συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης yellow business μέσω του οποίου η Τράπεζα επιβραβεύει τα μέλη για τη συνολική συνεργασία τους και επιπλέον, ένα κανάλι προβολής μέσω του «Ψωνίζω στη Γειτονιά».
  • Για την εξασφάλιση της επιχείρησης, η Πειραιώς Financial Holdings σε συνεργασία με κορυφαίες Ασφαλιστικές Εταιρίες, προσφέρει μοναδικές ασφαλιστικές λύσεις για το νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε εδώ.

Το ΠΕΙΡΑΙΩΣ Νέο Επιχειρηματικό Ξεκίνημα 360° είναι διαθέσιμο σε επιχειρήσεις (νέες ή αναπτυσσόμενες) με νέα σχέση acquiring που δραστηριοποιούνται σε κλάδους που δύνανται να ενταχθούν στο πρόγραμμα ‘Ψωνίζω στη Γειτονιά’ και έχει ισχύ για ένα έτος από την ημερομηνία ένταξης τους σε αυτό.