Υπηρεσία ePOS Paycenter για το e-shop σας

Με την υπηρεσία ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς, προσφέρετε στους πελάτες του e-shop σας πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, μέγιστη ασφάλεια και πολλές δυνατότητες:

Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή με κάρτα

Με την υπηρεσία ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς, προσφέρετε στους πελάτες του e-shop σας πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, μέγιστη ασφάλεια και πολλές δυνατότητες.

IRIS online payments

Αποδοχή πληρωμών με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού των πελατών σας. Η πληρωμή γίνεται μέσω σύνδεσης με την υπηρεσία web banking τους.

MasterPass Wallet

Αποδοχή πληρωμών με ψηφιακά πορτοφόλια MasterPass, εξασφαλίζοντας ταχύτητα και ευκολία χρήσης.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Multicurrency

Υποστήριξη συναλλαγών σε 50 νομίσματα, για να αναπτύξετε τη δραστηριότητά σας στο εξωτερικό, δίνοντας στους πελάτες σας τη δυνατότητα να συναλλάσσονται μαζί σας στο νόμισμά τους.

One-Click-Pay

Ολοκλήρωση της πληρωμής με ένα μόνο click, καθώς οι πελάτες δεν χρειάζεται να καταχωρούν τα στοιχεία της κάρτας τους σε κάθε συναλλαγή.

Ασφάλεια Συναλλαγών

PCI DSS Compliance

Για την ενίσχυση της ασφάλειας των δεδομένων καρτών που διαχειρίζεται η επιχείρησή σας.
3D Secure

Υπηρεσίες πιστοποίησης των κατόχων καρτών πληρωμής μέσω Verified-by-Visa και MasterCard Secure Code. Οι υπηρεσίες 3D-Secure θωρακίζουν περαιτέρω την επιχείρησή σας από αμφισβητήσεις συναλλαγών και το ρίσκο που αυτές συνεπάγονται.

Δυνατότητες Διασύνδεσης

Redirection

Η επιχείρησή σας δεν κρατάει κανένα στοιχείο της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε κατά την πληρωμή. Αυτό διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία πιστοποίησής της κατά PCI.

i frame

Ο πελάτης απολαμβάνει μία ομοιόμορφη εμπειρία χρήσης τόσο κατά την πλοήγηση όσο και κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Web Services

Η κατάλληλη λύση για επιχειρήσεις με ειδικές απαιτήσεις και ανάγκες που διαθέτουν αναπτυγμένη υποδομή ασφαλείας και διαχείρισης της πελατείας τους.

Συνδεθείτε με την υπηρεσία ePOS Paycenter σε 6 απλά βήματα.