ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360°

Στηρίζουμε αυτούς που κινούν τον Ελληνικό Τουρισμό!

To ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360ο είναι ένα σύνολο ολοκληρωμένων λύσεων για τουριστικές επιχειρήσεις, για την κάλυψη κάθε ανάγκης τους:

  • Για τις καθημερινές συναλλαγές
  • Για την ανάπτυξη και την πράσινη αναβάθμισή τους
  • Για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας αλλά και
  • Για την εξασφάλισή τους

Με την ένταξή σας στο ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360ο ωφελείστε από:


  • 50% έκπτωση στα έξοδα εξέτασης αιτήματος επιχειρηματικής χρηματοδότησης[1]
  • Έως και 90% έκπτωση στις χρεώσεις για τα εισερχόμενα εμβάσματα[2]
  • Έκπτωση € 30 σε λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού της επιχείρησης σε συνεργασία με την EPSILON NET [3]
  • Δωρεάν διενέργεια μισθοδοσίας της επιχείρησης
  • Δωρεάν συνδρομή για τον 1ο χρόνο στην Επαγγελματική Πιστωτική Κάρτα Business Credit & στις Εταιρικές Πιστωτικές Κάρτες Διευκόλυνσης Business Visa/Mastercard

Ενταχθείτε στο ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360ο  και κερδίστε επιπλέον έως 25.000 yellows[4] για κάθε νέο δάνειο ή / και την Επαγγελματική Πιστωτική Κάρτα Business Credit ή Εταιρική Πιστωτική Κάρτα Διευκόλυνσης Business Visa/Mastercard, έως τις 29/07/2022!

Προγραμματίστε σήμερα online τη συνάντηση με τον Επιχειρηματικό σας Συνεργάτη από την άνεση του γραφείου σας με τη Νέα Υπηρεσία Online Appointment μέσω της winbank![1] Aφορά σε επιχειρηματικά δάνεια τακτής λήξης

[2] Αφορά σε εμβάσματα STP - Σε πίστωση λογαριασμού. Χρέωση €1 ανά έμβασμα.

[3] Ισχύει μόνο για Μέλη του yellow business

[4] Τα Μέλη κερδίζουν 20.000 yellows για κάθε νέα εκταμίευση επιχειρηματικού δανείου και 5.000 yellows για την έκδοση νέας κάρτας Business Credit ή Εταιρικής Πιστωτικής Κάρτας Διευκόλυνσης.


Όροι και Προϋποθέσεις:

Για κάθε νέα επιχειρηματική χρηματοδότηση η επιβράβευση είναι 20.000 yellows. Για κάθε  νέα Business Credit Card ή Πιστωτική Κάρτα Διευκόλυνσης η επιβράβευση είναι 5.000 yellows. Για κάθε  νέα επιχειρηματική χρηματοδότηση μαζί με κάρτα Business Credit ή Εταιρική Πιστωτική Κάρτα Διευκόλυνσης η επιβράβευση είναι 25.000 yellows. Τα παραπάνω αφορούν σε απόκτηση των αναφερόμενων  προϊόντων έως 29/07/2022.

Απαραίτητες προϋποθέσεις, για να κερδίσει το Μέλος τα yellows της προσφοράς, είναι:

α) να είναι ή να γίνει Μέλος του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow business, δηλαδή, να είναι Μέλος του yellow και να έχει ή να αποκτήσει εταιρική χρεωστική κάρτα Business Debit ή επαγγελματική πιστωτική κάρτα Business Credit.

β) να είναι ενεργό Μέλος του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow business, τη στιγμή απόδοσης των yellows,  σύμφωνα με του Όρους του Προγράμματος.

Απόδοση yellows:

Η καταχώρηση των yellows στο λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει έως και  15/09/2022 .