ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360°

Στηρίζουμε αυτούς που κινούν τον Ελληνικό Τουρισμό!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Τράπεζα Πειραιώς με τη συμμετοχή σας στο ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360°.

Τα προνόμια που απολαμβάνετε μέχρι σήμερα με το ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360ο εμπλουτίστηκαν με νέες, σύγχρονες προτάσεις ειδικά για τον κλάδο του τουρισμού:

  • Νέες λύσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της τουριστικής σας επιχείρησης, με έκπτωση 30€, σε συνεργασία με την EPSILON NET [1].
  • Εξειδικευμένα χρηματοδοτικά εργαλεία για την πράσινη αναβάθμιση της επιχείρησής σας μέσω της ενεργειακής αναβάθμισης, net metering, ή της απόκτησης e-car.

Παράλληλα, το ΠΕΙΡΑΙΩΣ TOURISM 360ο συνεχίζει να σας προσφέρει:

  • 50% έκπτωση στα έξοδα εξέτασης αιτήματος επιχειρηματικής χρηματοδότησης[2].
  • Έως και 90% έκπτωση στις χρεώσεις για τα εισερχόμενα εμβάσματα[3].
  • Δωρεάν διενέργεια μισθοδοσίας της επιχείρησης.
  • Δωρεάν συνδρομή για τον 1ο χρόνο στην Επαγγελματική Πιστωτική Κάρτα Business Credit & στις Εταιρικές Πιστωτικές Κάρτες Διευκόλυνσης Business Visa/Mastercard.

Τώρα, μπορείτε να κερδίσετε έως 25.000 yellows[4] εφόσον είστε Μέλος του yellow business και αποκτήσετε νέο επιχειρηματικό δάνειο ή/και Επαγγελματική Πιστωτική Κάρτα Business Credit ή Εταιρική Πιστωτική Κάρτα Διευκόλυνσης Business Visa/Mastercard έως τις 29/07/2022!

Προγραμματίστε σήμερα online τη συνάντηση με τον Επιχειρηματικό σας Συνεργάτη από την άνεση του γραφείου σας με τη Νέα Υπηρεσία Online Appointment μέσω της winbank![1] Ισχύει μόνο για Μέλη του yellow business

[2] Aφορά σε επιχειρηματικά δάνεια τακτής λήξης

[3] Αφορά σε εμβάσματα STP - Σε πίστωση λογαριασμού. Χρέωση €1 ανά έμβασμα.

[4] Τα Μέλη κερδίζουν 20.000 yellows για κάθε νέα εκταμίευση επιχειρηματικού δανείου και 5.000 yellows για την έκδοση νέας κάρτας Business Credit ή Εταιρικής Πιστωτικής Κάρτας Διευκόλυνσης.


Όροι και Προϋποθέσεις:

Για κάθε νέα επιχειρηματική χρηματοδότηση η επιβράβευση είναι 20.000 yellows. Για κάθε  νέα Business Credit Card ή Πιστωτική Κάρτα Διευκόλυνσης η επιβράβευση είναι 5.000 yellows. Για κάθε  νέα επιχειρηματική χρηματοδότηση μαζί με κάρτα Business Credit ή Εταιρική Πιστωτική Κάρτα Διευκόλυνσης η επιβράβευση είναι 25.000 yellows. Τα παραπάνω αφορούν σε απόκτηση των αναφερόμενων  προϊόντων έως 29/07/2022.

Απαραίτητες προϋποθέσεις, για να κερδίσει το Μέλος τα yellows της προσφοράς, είναι:

α) να είναι ή να γίνει Μέλος του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow business, δηλαδή, να είναι Μέλος του yellow και να έχει ή να αποκτήσει εταιρική χρεωστική κάρτα Business Debit ή επαγγελματική πιστωτική κάρτα Business Credit.

β) να είναι ενεργό Μέλος του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow business, τη στιγμή απόδοσης των yellows,  σύμφωνα με του Όρους του Προγράμματος.

Απόδοση yellows:

Η καταχώρηση των yellows στο λογαριασμό του Μέλους, θα γίνει έως και  15/09/2022 .