Πλήρες Επιχειρηματικό Μηνιαίο Πακέτο winbank alerts

Επωφεληθείτε από δωρεάν χρήση του μηνιαίου επιχειρηματικού πακέτου ειδοποιήσεων winbank alerts μέχρι 30/9* και μείνετε ενήμεροι για τις συναλλαγές της επιχείρησή σας.

Με το Πλήρες Επιχειρηματικό Πακέτο winbank alerts της Τράπεζας Πειραιώς ενημερώνεστε άμεσα μέσω SMS & email για κάθε χρέωση ή πίστωση στον λογαριασμό της επιχείρησής σας τη στιγμή που συμβαίνει. Παράλληλα έχετε τον πλήρη έλεγχο στις κινήσεις των πιστωτικών και προπληρωμένων εταιρικών καρτών. Επιπλέον ενημερώνεστε για την έκδοση των λογαριασμών των πιστωτικών καρτών, τις εντολές για πληρωμές (μελλοντικές, περιοδικές, πάγιες εντολές) και την αποτίμηση του χρηματιστηριακού χαρτοφυλακίου της επιχείρησής σας.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέγετε σε ποιες περιπτώσεις θέλετε να λαμβάνετε alerts, να ορίζετε τα ποσά αναφοράς καθώς και τις ημέρες και ώρες που σας εξυπηρετεί να λαμβάνετε τις ενημερώσεις.

Η αγορά για το Πλήρες Επιχειρηματικό Μηνιαίο Πακέτο γίνεται μέσω winbank web banking, εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης ή σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

*Η προσφορά θα ισχύει έως 30/09/2021 και μόνο για πελάτες που δεν έχουν στην κατοχή τους οποιοδήποτε πακέτο winbank alerts με χρέωση. Μετά τη λήξη της προσφοράς, ισχύουν οι χρεώσεις σύμφωνα με το εκάστοτε τιμολόγιο της Τράπεζας.