Πλήρες Επιχειρηματικό Μηνιαίο Πακέτο winbank alerts

Επωφεληθείτε από δωρεάν χρήση του μηνιαίου επιχειρηματικού πακέτου ειδοποιήσεων winbank alerts μέχρι 31/8* και μείνετε ενήμεροι για τις συναλλαγές της επιχείρησή σας .

Με το επιχειρηματικό πακέτο winbank alerts της Τράπεζας Πειραιώς ενημερώνεστε άμεσα μέσω SMS & email για κάθε χρέωση ή πίστωση στο λογαριασμό της επιχείρησής σας τη στιγμή που συμβαίνει. Παράλληλα έχετε τον πλήρη έλεγχο στις κινήσεις των πιστωτικών και προπληρωμένων εταιρικών καρτών. Με το πακέτο ειδοποιήσεων winbank alerts, ενημερώνεστε για την έκδοση των λογαριασμών των πιστωτικών καρτών, τις εντολές για πληρωμές (μελλοντικές, περιοδικές, πάγιες εντολές) και την αποτίμηση του χρηματιστηριακού χαρτοφυλακίου.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέγετε σε ποιες περιπτώσεις θέλετε να λαμβάνετε alerts, να ορίζετε τα ποσά αναφοράς καθώς και τις ημέρες και ώρες που σας εξυπηρετούν.

Η αγορά του Πλήρους Επιχειρηματικού μηνιαίου πακέτου γίνεται μέσω winbank web banking, εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης ή σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς

*Η προσφορά θα ισχύει έως 31/08/2020 και μόνο για νέους κατόχους του προϊόντος. Μετά τη λήξη της προσφοράς, ισχύουν οι χρεώσεις συμφώνα με το εκάστοτε τιμολόγιο της Τράπεζας.