Πλήρες μηνιαίο πακέτο winbank alerts

Επωφεληθείτε από την προσφορά και αποκτήστε δωρεάν το πλήρες μηνιαίο πακέτο ειδοποιήσεων μέχρι τις 31/8* για να παραμείνετε ενημερωμένοι για τις συναλλαγές σας.

Με το πλήρες μηνιαίο πακέτο ειδοποιήσεων λαμβάνετε ενημερώσεις για κάθε χρέωση ή πίστωση του λογαριασμού σας τη στιγμή που συμβαίνει. Επιπλέον, έχετε τον έλεγχο των κινήσεων των χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών. Παράλληλα, ενημερώνεστε για την έκδοση λογαριασμών των πιστωτικών σας καρτών, τις εντολές σας για πληρωμές (μελλοντικές, περιοδικές, πάγιες εντολές) και την αποτίμηση του χρηματιστηριακού σας χαρτοφυλακίου.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέγετε σε ποιες περιπτώσεις θέλετε να λαμβάνετε alerts, να ορίζετε τα ποσά αναφοράς καθώς και τις ημέρες και ώρες που σας εξυπηρετούν.

Η αγορά του Πλήρους μηνιαίου πακέτου γίνεται μέσω winbank web banking, εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης ή σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

*Η προσφορά θα ισχύει έως 31/08/2020 και μόνο για νέους κατόχους του προϊόντος. Μετά τη λήξη της προσφοράς, ισχύουν οι χρεώσεις συμφώνα με το εκάστοτε τιμολόγιο της Τράπεζας.