Πλήρες μηνιαίο πακέτο winbank alerts

Επωφεληθείτε από την προσφορά και αποκτήστε δωρεάν το πλήρες μηνιαίο πακέτο ειδοποιήσεων μέχρι τις 30/9* για έχετε άμεση ενημέρωση για τις συναλλαγές σας.

Με το πλήρες μηνιαίο πακέτο ειδοποιήσεων winbank alerts λαμβάνετε ενημερώσεις για κάθε χρέωση ή πίστωση του λογαριασμού σας τη στιγμή που συμβαίνει. Επιπλέον, έχετε τον έλεγχο των κινήσεων των χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών. Παράλληλα, ενημερώνεστε για την έκδοση λογαριασμών των πιστωτικών σας καρτών, τις εντολές σας για πληρωμές (μελλοντικές, περιοδικές, πάγιες εντολές) και την αποτίμηση του χρηματιστηριακού σας χαρτοφυλακίου.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέγετε σε ποιες περιπτώσεις θέλετε να λαμβάνετε alerts, να ορίζετε τα ποσά αναφοράς καθώς και τις ημέρες και ώρες που σας εξυπηρετεί να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις.

Η αγορά του Πλήρους μηνιαίου πακέτου γίνεται μέσω winbank web banking, εφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης ή σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

*Η προσφορά θα ισχύει έως 30/09/2021 και μόνο για πελάτες που δεν έχουν στην κατοχή τους οποιοδήποτε πακέτο winbank alerts με χρέωση. Μετά τη λήξη της προσφοράς, ισχύουν οι χρεώσεις σύμφωνα με το εκάστοτε τιμολόγιο της Τράπεζας.