Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την εταιρεία «K. ΚΟΥΙΜΤΖΗΣ Α.Ε.»

Η Τράπεζα Πειραιώς με κίνητρο την προσφορά ολοκληρωμένων τραπεζικών λύσεων στους πελάτες της αγρότες, την τόνωση της ρευστότητας στις αγορές ενδιαφέροντος των αγροτών και τη χρηματοδότηση των μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, ανακοινώνει μια ακόμα συνεργασία στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων, με την εταιρεία «Κ. ΚΟΥΙΜΤΖΗΣ ΑΕ».

Σκοπός του προγράμματος, είναι η χρηματοδότηση των αγροτών με ευνοϊκούς όρους, για την αγορά γεωργικού εξοπλισμού, τόσο στο πλαίσιο του υπομέτρου 4.1 του Π.Α.Α. 2014-2020 όσο και εκτός. Η χρηματοδότηση θα γίνεται με επενδυτικό δάνειο, για την αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού, νέου ή μεταχειρισμένου (γεωργικοί ελκυστήρες και παρελκόμενα) με ευνοϊκούς όρους, αλλά και σημαντικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες.

Η νέα αυτή συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς, αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούλησή της για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

Η εταιρεία «Κ. ΚΟΥΙΜΤΖΗΣ ΑΕ» με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται από το 1936 και αποτελεί έναν διεθνώς καταξιωμένο κατασκευαστή και προμηθευτή μηχανολογικών εξαρτημάτων. Με γνώμονα την καινοτομία και πρωτοποριακό προσανατολισμό, έχει αναπτύξει ισχυρό δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 40 χώρες. Προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις με εξαρτήματα για γεωργικά μηχανήματα, βιομηχανικές εφαρμογές, εφαρμογές μετάδοσης κίνησης καθώς και καινοτόμες λύσεις για ειδικές κατασκευές. Η μακροχρόνια παρουσία της στην τοπική αγορά ενισχύει την ηγετική θέση της εταιρείας στο γεωργικό και στο βιομηχανικό τομέα, προσδίδοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ποιότητα των εξαρτημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Από το 2018 η εταιρία Κ. ΚΟΥΙΜΤΖΗΣ ΑΕ είναι ο νέοs επίσημος εισαγωγέας/διανομέαs Fendt για όλη την ελληνική αγορά, χρησιμοποιώντας το εγκατεστημένο δίκτυο για την υποστήριξη παλαιών και νέων πελατών.

Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2019