Νέα συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας από την Τράπεζα Πειραιώς με την εταιρία «Ολυμπιακή Ζυθοποιία ‘FIX’»

H Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει δυναμικά την προσπάθεια στήριξης του αγροτικού εισοδήματος και την ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας, με μία ακόμη συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας με την εταιρία «Ολυμπιακή Ζυθοποιία (FIX)».

Η δωδέκατη (12η) συμφωνία που πραγματοποίησε η Τράπεζα Πειραιώς, παρέχει στους παραγωγούς κριθαριού όλη την απαιτούμενη ρευστότητα τη στιγμή που τη χρειάζονται, δίνοντας τους την δυνατότητα να επιτύχουν καλύτερες συμφωνίες και να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους τους.

Εξασφαλίζεται έτσι η απρόσκοπτη υλοποίηση του προγράμματος Συμβολαιακής καλλιέργειας κριθαριού για τους παραγωγούς, χωρίς καθυστερήσεις και δυσκολίες χρηματοδότησης, ενώ παράλληλα, με τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτονται με πρόσθετες (πέραν του ΕΛΓΑ) εγγυήσεις για πιθανές απώλειες λόγω καιρικών φαινομένων.

Έτσι πιστοποιείται για μία ακόμη φορά η βούληση της Τράπεζας Πειραιώς να αναδείξει τον δυναμισμό και τις δυνατότητες που υπάρχουν στην ελληνική ύπαιθρο, αναπτύσσοντας και παρέχοντας στους αγροτο –κτηνοτρόφους εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες.