ΠΕΙΡΑΙΩΣ FINANCIAL HOLDINGS Τράπεζα Πειραιώς

Εμπειρία υψηλών προδιαγραφών στη διαχείριση της περιουσίας σας.

 
 

Private Banking

Το Private Banking της Τράπεζας Πειραιώς

Στο Private Banking της Τράπεζας Πειραιώς, υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας, παρέχοντάς σας καινοτόμες λύσεις και κορυφαίο market intelligence, στη διαχείριση χαρτοφυλακίου, σε παγκόσμιο επίπεδο. Προσανατολισμένοι σταθερά στην παροχή μίας μοναδικής τραπεζικής εμπειρίας υψηλών απαιτήσεων, αναπτύσσουμε συνεχώς το επιχειρηματικό μοντέλο λειτουργίας μας. Εδραιώσαμε το δίκτυο της παρουσίας μας σε δέκα στρατηγικά επιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και στο πλαίσιο της μακροχρόνιας στρατηγικής μας για παροχή ολοκληρωμένων και διευρυμένων υπηρεσιών, ολοκληρώσαμε το σχεδιασμό του Wealth Solutions στα πρότυπα των βέλτιστων πρακτικών των διεθνών Private Banks.

Μέσω του Wealth Solutions, του εξειδικευμένου τμήματος ανάλυσης των αγορών και διαχείρισης της περιουσίας, του International Private Banking, των αποκλειστικών συνεργασιών μας με διακεκριμένους χρηματοπιστωτικούς οίκους στο εξωτερικό και της διευρυμένης παρουσίας μας στην Ελλάδα, παρέχουμε σε εσάς - τους πελάτες μας – μία τραπεζική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών, προσφέροντας σας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Στο Private Banking της Τράπεζας Πειραιώς, παρακολουθούμε στενά τις παγκόσμιες πολιτικοοικονομικές εξελίξεις και επενδυτικές ευκαιρίες, προβλέπουμε έγκαιρα, και δρούμε άμεσα, ώστε να καλύπτουμε με επιτυχία τις ανάγκες σας. Παρακολουθούμε τα διεθνή πρότυπα, εναρμονίζουμε τη δράση μας με αυτά και δημιουργούμε νέες, καινοτόμες πρακτικές, εξασφαλίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί σας.

Εμπειρία Υψηλών Απαιτήσεων. Στην Τράπεζα Πειραιώς, PRIVATE BANKING σημαίνει αφοσίωση στις φιλοδοξίες σας, με υπηρεσίες που σχεδιάζουμε ειδικά για εσάς. 

"Δείτε τα αποτελέσματα της Έρευνας Ικανοποίησης Πελατών Private Banking, Ιούνιος – Ιούλιος 2021"