Χρηματοδοτικές λύσεις για τις
σπουδές που ονειρεύεσαι!

Τώρα, οι σπουδές που θες στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο έρχονται ένα βήμα πιο κοντά με χρηματοδότηση από την Τράπεζα Πειραιώς!

Απόκτησε το καταναλωτικό δάνειο «Γνώσεις και Δεξιότητες» ή το e-loan by winbank και επωφελήσου από προνομιακό επιτόκιο και μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής.

Κάνε την αίτησή σου σήμερα για χρηματοδότηση και εξασφάλισε το δικό σου αύριο, χωρίς το άγχος του κόστους των σπουδών σου!

Ενημερωθείτε για το e-loan, κάντε την αίτησή σας online μέσω της winbank και αποκτήστε το δάνειό σας χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα

Το Καταναλωτικό δάνειο «Γνώσεις & Δεξιότητες» σού προσφέρει πλήρη και ευέλικτη χρηματοδότηση για την κάλυψη του κόστους των σπουδών σου στο ΕΑΠ.

Προνομιακοί Όροι & χαρακτηριστικά:

 • χρηματοδότηση στο 100% του συνολικού κόστους του προγράμματος που θα επιλέξεις από €1.500 έως €40.000
 • Επιπλέον ρευστότητα έως και €6.000 για τυχόν έξοδα που μπορεί να προκύψουν, όπως εξοπλισμός ή βιβλία κ.α.
 • Χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο σήμερα 11,85% (πλέον εισφ. 0,60%)
 • Μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής έως 120 μήνες
 • Δυνατότητα περιόδου χάριτος με καταβολή μόνο τόκων
 • Δαπάνες εξέτασης αιτήματος €150

Κλείσε ραντεβού με το κατάστημα που σε εξυπηρετεί και κάνε την αίτησή σου!

Ενδεικτικό Παράδειγμα Συνολικού Ετήσιου Πραγματικού Ποσοστού Επιβάρυνσης (ΣΕΠΠΕ):

15.88% για 6.000€, συνολική διάρκεια 36 μήνες, δαπάνες 150€ και κυμαινόμενο επιτόκιο που αποτελείται από το άθροισμα του Βασικού Επιτοκίου Καταναλωτικής Πίστης (ΒΕΚ), σήμερα 11,10% + 0,75% περιθώριο. Το ΒΕΚ αναπροσαρμόζεται με βάση τις μεταβολές του δείκτη Euribor μηνός.
Το επιτόκιο επιβαρύνεται με την εισφορά του Ν.128/75, σήμερα 0,6%

Κάνε την αίτησή σου online μέσω winbank web banking για το δάνειο που χρειάζεσαι για την κάλυψη του κόστους σπουδών σου, από €500 έως €15.000.

Υπόγραψε ψηφιακά τη σύμβαση και το δάνειο εκταμιεύεται αυτόματα στον λογαριασμό σου, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Προνομιακοί Όροι & χαρακτηριστικά:

 • Ποσό από €500 έως €15.000
 • Μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής έως 84 μήνες
 • Χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο σήμερα 10,95% (πλέον εισφ. 0,60%)
 • Δαπάνες εξέτασης αιτήματος €200

Ενδεικτικό Παράδειγμα Συνολικού Ετήσιου Πραγματικού Ποσοστού Επιβάρυνσης (ΣΕΠΠΕ):

14.84% για 6.000€, συνολική διάρκεια 36 μήνες, δαπάνες 200€ και κυμαινόμενο επιτόκιο, που αποτελείται από το άθροισμα του Βασικού Επιτοκίου Καταναλωτικής Πίστης (ΒΕΚ), σήμερα 11,10% + 0,75% περιθώριο. Το ΒΕΚ αναπροσαρμόζεται με βάση τις μεταβολές του δείκτη Euribor μηνός. Η αναπροσαρμογή του μπορεί να διαφοροποιείται επιπλέον των μεταβολών αυτών σε ποσοστό +0,5. Το επιτόκιο επιβαρύνεται με την εισφορά του Ν.128/75, σήμερα 0,6

Η Τράπεζα Πειραιώς, σε βοηθά να απλοποιήσεις την καθημερινότητά σου, κερδίζοντας ταυτόχρονα το μέγιστο όφελος από τις Υπηρεσίες που σου προσφέρει!

 • Υπηρεσία Αποταμίευσης Pay & Save – Αποταμιεύεις εύκολα κάνοντας τις καθημερινές σου αγορές!
  Κάθε αγορά που κάνεις με τη χρεωστική σου κάρτα, στρογγυλοποιείται στο επόμενο €1 ή στα επόμενα €5 και η διαφορά μεταφέρεται αυτόματα από τον λογαριασμό που συνδέεται με την κάρτα, στον αποταμιευτικό σου λογαριασμό. Με αυτόν τον απλό τρόπο η αποταμίευση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

  Μάθετε Περισσότερα

 • Πακέτα Πληρωμών εξόφΛΥΣΗ - Οργάνωσε την εξόφληση των λογαριασμών σου και εξοικονόμησε χρόνο και χρήματα!
  Με ετήσιο κόστος που ξεκινά από μόλις € 10,00 έχεις τη δυνατότητα να εξοφλείς για έναν χρόνο ανέξοδα όλους τους λογαριασμούς του νοικοκυριού σου σε Οργανισμούς Ενέργειας, Ύδρευσης, Τηλεπικοινωνιών και Ιδιωτικών Ασφαλειών.

  Μάθετε Περισσότερα

 • winbank – Με τα Ηλεκτρονικά Κανάλια Εξυπηρέτησης, winbank web/mobile/phone banking, πραγματοποιείς τις καθημερινές σου συναλλαγές όπου κι αν βρίσκεσαι!
  Επιπλέον, μπορείς να αποκτήσεις προϊόντα και υπηρεσίες online, εύκολα και γρήγορα χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα. Ενδεικτικά:
 • - Άνοιγμα Λογαριασμού

  - Έκδοση Χρεωστικής Κάρτας

  - Εγγραφή στο πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow

  Μάθετε Περισσότερα

 • Οδηγός Εγγράφων - Εάν δεν είσαι ήδη πελάτης, μπορείς να δεις ποια είναι τα απαραίτητα έγγραφα για να ξεκινήσεις να συναλλάσσεσαι με την Τράπεζα Πειραιώς, μέσα από τον εύχρηστο οδηγό εγγράφων!

  Μάθετε Περισσότερα

 • Check in class - Κατέβασε την πρωτοποριακή εφαρμογή "Check in Class" app και κέρδισε πλούσια δώρα:
 • - κάνε Check in και διεκδίκησε µια Prepaid Gift Card αξίας €10 στη στιγμή.

  - απόκτησε οποιοδήποτε προϊόν της Τράπεζας και μπες στην Μεγάλη Κλήρωση για να κερδίσεις tablets και Prepaid Gift Cards αξίας €50.

  Μοιράσου τις σημειώσεις των μαθημάτων σου με τους συμφοιτητές σου μέσω της λειτουργικότητας Check In Class Notes για να μαζέψεις Note-Points που μπορείς να μετατρέψεις σε yellows!

  Μάθετε Περισσότερα

 • Project Future - Γνώρισε το Project Future! Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, σε συνεργασία με το ReGeneration, με στόχο την γεφύρωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

  Μάθετε Περισσότερα