Σκέψου διαφορετικά.
Τοποθέτησε έξυπνα τα χρήματά σου.

Ανακάλυψε τα διαθέσιμα Καταθετικά και Επενδυτικά προϊόντα από την Τράπεζα Πειραιώς που ταιριάζουν στον δικό σου τρόπο ζωής και τα σχέδια σου για το αύριο. Όποιο και αν είναι το επενδυτικό σου προφίλ , μπορείς να βρεις το κατάλληλο προϊόν.

Προγραμμάτισε το ραντεβού σου με τον εξειδικευμένο συνεργάτη σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς ώστε να επιλέξεις τη λύση που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Προγραμμάτισε το ραντεβού σου online 24/7 άμεσα και με ασφάλεια από όπου και αν βρίσκεσαι, μέσω της υπηρεσίας Online Appointment.

Συνδέσου στο winbank web banking ή στο νέο winbank app και προγραμμάτισε την επόμενη συνάντησή σου

Καταθετικό προϊόν που παρέχει ελάχιστο εγγυημένο επιτόκιο και τη δυνατότητα πρόσθετης απόδοσης, υψηλότερης των παραδοσιακών καταθέσεων, η οποία συνδέεται με την πορεία ή τη διακύμανση αγορών (π.χ. ισοτιμίες νομισμάτων, κ.ά). Το προϊόν διατίθεται με τη μέθοδο των προεγγραφών και κάθε έκδοση φέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά.

  • Προστασία του κεφαλαίου καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσης, (κάλυψη από το ΤΕΚΕ)
  • Ελάχιστη εγγυημένη απόδοση
  • Δυνατότητα πρόσθετης απόδοσης (προϋπόθεση η διακράτηση της κατάθεσης μέχρι τη λήξη)
  • Χαμηλό ελάχιστο ποσό, από €10.000
  • Βραχυπρόθεσμη διάρκεια προϊόντος, από 3 έως 12 μήνες ανάλογα με την έκδοση

Μάθε Περισσότερα

Τα πρωτοποριακά Επενδυτικά Χαρτοφυλάκια «Πειραιώς Optimum» είναι η ιδανική λύση για εσάς που θεωρείτε ότι δεν έχετε τις γνώσεις ή τον χρόνο να παρακολουθείτε συνεχώς τις Αγορές. Εσείς απλά επιλέγετε ένα από τα προκαθορισμένα χαρτοφυλάκια της Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ, με αρχικό ποσό από €5.000, και επαγγελματίες αναλαμβάνουν την καθημερινή διαχείριση των χρημάτων σας χωρίς δική σας ενασχόληση.

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας Επενδυτικό Χαρτοφυλάκιο Optimum μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, ή online σε λίγα μόλις λεπτά μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του winbank web banking. Γιατί στην Τράπεζα Πειραιώς το να επενδύσεις δεν είναι μόνο απλό και κατανοητό, αλλά και εύκολο.

Μάθε Περισσότερα

«ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ»