Υπηρεσία epay eCommerce για το e-shop σας

Με την υπηρεσία epay eCommerce σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, προσφέρετε στους πελάτες του e-shop σας πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, μέγιστη ασφάλεια και πολλές δυνατότητες:

Δυνατότητες Διασύνδεσης

eshop

Η επιχείρησή σας δεν κρατάει κανένα στοιχείο της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε κατά την πληρωμή. Αυτό διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία πιστοποίησής της κατά PCI.

Virtual POS

Ο πελάτης απολαμβάνει μία ομοιόμορφη εμπειρία χρήσης τόσο κατά την πλοήγηση όσο και κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Μαζικές πληρωμές

Η κατάλληλη λύση για επιχειρήσεις με ειδικές απαιτήσεις και ανάγκες που διαθέτουν αναπτυγμένη υποδομή ασφαλείας και διαχείρισης της πελατείας τους.

Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή με κάρτα

Με την υπηρεσία epay eCommerce, προσφέρετε στους πελάτες του e-shop σας πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, μέγιστη ασφάλεια και πολλές δυνατότητες.

IRIS online payments

Αποδοχή πληρωμών με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού των πελατών σας. Η πληρωμή γίνεται μέσω σύνδεσης με την υπηρεσία web banking τους.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Multicurrency

Υποστήριξη συναλλαγών σε 50 νομίσματα, για να αναπτύξετε τη δραστηριότητά σας στο εξωτερικό, δίνοντας στους πελάτες σας τη δυνατότητα να συναλλάσσονται μαζί σας στο νόμισμά τους.

epay One-Click-Pay

Ολοκλήρωση της πληρωμής με ένα μόνο click, καθώς οι πελάτες δεν χρειάζεται να καταχωρούν τα στοιχεία της κάρτας τους σε κάθε συναλλαγή.

Διαχειριστικό Εργαλείο Admin Tool

Η Τράπεζα Πειραιώς θέτει στη διάθεση των επιχειρήσεων σύγχρονα διαχειριστικά εργαλεία για όλες τις λύσεις αυτοματοποιημένων εισπράξεων που προσφέρει.

Ασφάλεια Συναλλαγών

PCI DSS Compliance

Η Τράπεζα Πειραιώς φροντίζει για τη διασφάλιση των συναλλαγών σας και την ενίσχυση της ασφάλειας των δεδομένων καρτών που διαχειρίζεται η επιχείρησή σας.


3D Secure

Υπηρεσίες πιστοποίησης των κατόχων καρτών πληρωμής μέσω Visa Secure και Mastercard Identity Check. Οι υπηρεσίες 3D-Secure θωρακίζουν περαιτέρω την επιχείρησή σας από αμφισβητήσεις συναλλαγών και το ρίσκο που αυτές συνεπάγονται.

Συνδεθείτε με την υπηρεσία epay σε 6 απλά βήματα.