Διαχειριστείτε εύκολα τον κύκλο εργασιών σας μέσω winbank business web banking και winbank business mobile app.
Με το winbank business mobile app, πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας εύκολα και γρήγορα!

Για την προστασία σας από περιστατικά απάτης, μπορείτε να απενεργοποιήσετε online την πρόσβαση στη winbank.

Ενημερωθείτε άμεσα με SMS, email ή τηλεφωνική κλήση για κινήσεις στο λογαριασμό, τις κάρτες ή το χρηματιστηριακό χαρτοφυλάκιό σας.

Online Appointment – Προγραμματίστε τη συνάντησή με τον Επιχειρηματικό σας Συνεργάτη.

Τώρα online μέσω winbank, έχετε τη δυνατότητα να εκδίδετε βεβαιώσεις, αιτήσεις & υποστηρικτικά έντυπα της Τράπεζας Πειραιώς, για την επιχείρησή σας, οποιαδήποτε στιγμή από όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά και με ασφάλεια το χαρτοφυλάκιο και τα διαθέσιμα της επιχείρησής σας μέσω της winbank, από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σας.
Η έκδοση και πληρωμή του e-Παραβόλου πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας winbank web banking της Τράπεζας Πειραιώς. Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς ή με χρέωση του λογαριασμού σας.
Για την εκτέλεση των συναλλαγών σας μέσω winbank δώστε πρόσβαση μόνο στους χρήστες που εσείς εξουσιοδοτείτε ανάλογα με το είδος και το χρηματικό ποσό της συναλλαγής.
Για την εκτέλεση των συναλλαγών σας μέσω winbank δώστε πρόσβαση μόνο στους χρήστες που εσείς εξουσιοδοτείτε ανάλογα με το είδος και το χρηματικό ποσό της συναλλαγής.
Υποβάλετε έγγραφα μέσω της winbank web banking, εκτός των εγγράφων που φέρουν την υπογραφή σας, εύκολα και γρήγορα.
Η Τράπεζα Πειραιώς δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματικούς πελάτες της να έχουν στη διάθεσή τους τα παραστατικά για τις συναλλαγές τους με την Τράπεζα Πειραιώς σε ηλεκτρονική μορφή μέσω winbank ή e-mail.

rAPIdLINK - Τα APIs της Τράπεζας Πειραιώς

Πειραιώς Επιχειρείν 360

Αξιοποιήστε τα APIs της Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκονται σε παραγωγική λειτουργία, για να παρέχετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους χρήστες σας.