Χρεωστική Κάρτα Πειραιώς Private Banking Debit - ΈκδοσηEάν είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς


Θα πρέπει να ενταχθείτε στο Πειραιώς Private Banking, σε ένα από τα σημεία εξυπηρέτησης πελατών Private Banking.


 1.  Η χρεωστική σας κάρτα Πειραιώς Private Banking Debit εκδίδεται εκείνη τη στιγμή. Μέσα σε λίγα λεπτά την παραλαμβάνετε μαζί με τον προσωπικό κωδικό PIN, απαραίτητο για κάθε συναλλαγή.


 2.  Η κάρτα είναι άμεσα διαθέσιμη για χρήση.

Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τη χρεωστική σας κάρτα Πειραιώς Private Banking Debit για αγορές αντί για μετρητά, πληρωμές με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας και ανάληψη μετρητών από ATM σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.Εάν δεν είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς


Για να αποκτήσετε την χρεωστική κάρτα Πειραιώς Private Banking Debit θα πρέπει πρώτα να ανοίξετε λογαριασμό* και να ενταχθείτε στο Private Banking της Τράπεζας Πειραιώς.

*σύμφωνα με τις διατάξεις ΠΝΠ. Για περισσότερες διευκρινίσεις, πατήστε εδώ.


 1.
 Η χρεωστική σας κάρτα Πειραιώς Private Banking Debit εκδίδεται εκείνη τη στιγμή. Μέσα σε λίγα λεπτά την παραλαμβάνετε μαζί με τον προσωπικό κωδικό PIN, απαραίτητο για κάθε συναλλαγή.


 2.  Η κάρτα είναι άμεσα διαθέσιμη για χρήση.


Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε, αντί για μετρητά, τη χρεωστική σας κάρτα Πειραιώς Private Banking Debit για αγορές και πληρωμές με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας και ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.