ΠΕΙΡΑΙΩΣ FINANCIAL HOLDINGS Τράπεζα Πειραιώς

Εμπειρία υψηλών απαιτήσεων από όπου και αν βρίσκεστε.

 
 

Private Banking Μέσω winbank

Δημιουργήσαμε, ειδικά για εσάς, μια νέα digital εμπειρία. Με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας, έχουμε αναπτύξει και σας παρέχουμε συνεχή, εύκολη και, κυρίως, ασφαλή πρόσβαση σε συναλλαγές και πληροφορίες που αφορούν στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο στο Private Banking και στη συνολική σχέση σας με την τράπεζα. Έτσι επωφελείστε από τις υπηρεσίες Private Banking όπου και αν βρίσκεστε, μέσω του υπολογιστή, του tablet και του κινητού σας τηλεφώνου.

Δυνατότητες όπως η εξατομικευμένη απεικόνιση της αποτίμησης του χαρτοφυλακίου σας και η αναζήτηση πληροφοριών συναλλαγών και το ιστορικό των κινήσεων των επενδυτικών σας συναλλαγών, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Η πρόσβασή σας στις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες γίνεται με τη χρήση προσωπικών κωδικών.

Προηγμένα συστήματα ασφαλείας, πιστοποιημένα από διεθνείς φορείς, διασφαλίζουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας, ενώ αναγνωρισμένα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης εγγυώνται το απόρρητο των συναλλαγών σας και προστατεύουν τα δεδομένα σας.