Πώς θα αποκτήσετε χρεωστική κάρτα Πειραιώς Personal Banking Debit

Eάν είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς


Θα πρέπει – αν δεν το έχετε κάνει ήδη – να ενταχθείτε στο Πειραιώς Personal Banking, σε ένα από τα επιλεγμένα Personal Banking καταστήματα με Προσωπικό Συνεργάτη.


 1.  Η χρεωστική κάρτα σας Πειραιώς Personal Banking Debit εκδίδεται εκείνη τη στιγμή. Μέσα σε λίγα λεπτά την παραλαμβάνετε μαζί με τον         προσωπικό κωδικό PIN της, απαραίτητο για κάθε συναλλαγή.


 2.  Μπορείτε άμεσα να χρησιμοποιείτε τη χρεωστική κάρτα σας Πειραιώς Personal Banking Debit για αγορές αντί για μετρητά, να κάνετε πληρωμές με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας και ανάληψη μετρητών από ATM σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Εάν δεν είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς


Για να αποκτήσετε την χρεωστική κάρτα Πειραιώς Personal Banking Debit θα πρέπει πρώτα να ανοίξετε λογαριασμό και να ενταχθείτε στο Πειραιώς Personal Banking, το νέο μοντέλο τραπεζικής συνεργασίας που σας βοηθά να οργανώσετε και να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 1.
 Η χρεωστική κάρτα σας Πειραιώς Personal Banking Debit εκδίδεται εκείνη τη στιγμή. Μέσα σε λίγα λεπτά την παραλαμβάνετε μαζί με τον             προσωπικό κωδικό PIN της, απαραίτητο για κάθε συναλλαγή.


 2.  Μπορείτε άμεσα πλέον να χρησιμοποιείτε, αντί για μετρητά, τη χρεωστική κάρτα σας Πειραιώς Personal Banking Debit για αγορές, να κάνετε πληρωμές με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας και ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.