Μακροχρόνια Μίσθωση Οχημάτων - Leasing

Η Avis αγοράζει, εσείς οδηγείτε

Oδηγήστε το όχημα που επιθυμείτε, χωρίς να διαθέσετε κάποιο ποσό για την αγορά του, πληρώνοντας ένα προσυμφωνημένο μηνιαίο μίσθωμα (περιλαμβάνει συντήρηση, επισκευές, μικτή ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, αλλαγή ελαστικών, οδική βοήθεια) και τα έξοδα καυσίμων.

Συμφωνείστε με την Avis τη διάρκεια χρήσης του (συνήθως 3-5 έτη) και στο τέλος της μίσθωσης έχετε την επιλογή να εξαγοράσετε το όχημα, να το αλλάξετε με ένα καινούργιο όχημα προχωρώντας σε νέα μίσθωση ή να ολοκληρώσετε τη μίσθωση. Με αυτόν τον τρόπο, επωφελείστε από το χαμηλότερο κόστος χρήσης και απόκτησης του οχήματός σας.

Σε ποιους απευθύνεται

Η Μακροχρόνια Μίσθωση Οχημάτων – Leasing απευθύνεται σε:

  • Ιδιώτες
  • Ελεύθερους Επαγγελματίες & Ατομικές Επιχειρήσεις
  • Ομόρρυθμες Εταιρείες
  • Ετερόρρυθμες Εταιρείες
  • ΙΚΕ, ΕΠΕ, ΑΕ

Ειδικές Προσφορές

Η Avis διαθέτει, επίσης, ειδικές προσφορές για συγκεκριμένα μοντέλα Ι.Χ. σε ειδικές τιμές, αποκλειστικά για τους Personal Banking πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς:

  • Mercedes - Benz GLA 180D με €* 279/μήνα και με επιπλέον εξοπλισμό: Progressive Plus Auto Package, Audio 20 CD

* Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ και αφορά σε 48μηνη μίσθωση με 20.000 χλμ. το χρόνο. Απαιτείται Προκαταβολή €6.500 πλέον ΦΠΑ, η οποία λαμβάνεται ως πρώτο μίσθωμα. Η λιανική τιμή του αυτοκινήτου εάν το αγοράζατε από την αντιπροσωπεία είναι €36.982.

  • B.M.W. X1 sDrive 18i με €* 399/μήνα και με επιπλέον εξοπλισμό: χLine Advanced Package

* Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ και αφορά σε 48μηνη μίσθωση με 20.000 χλμ. το χρόνο. Απαιτείται Προκαταβολή €6.500 πλέον ΦΠΑ η οποία λαμβάνεται ως πρώτο μίσθωμα. Η λιανική τιμή του αυτοκινήτου εάν το αγοράζατε από την αντιπροσωπεία είναι €37.585.

Σημ. Οι πιο πάνω τρέχουσες προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.