Συνεργασία Personal Banking και ΠΙΟΠ

Δωρεάν είσοδος και εκπτώσεις στο Δίκτυο Μουσείων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) για τους πελάτες του Personal Banking. 

Η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με τo ΠΙΟΠ, παρέχει στους πελάτες του Personal Banking  τη δυνατότητα να απολαμβάνουν δωρεάν είσοδο σε όλα τα Μουσεία του ΠΙΟΠ, καθώς και 25% έκπτωση στα πωλητήριά τους και στα museum shops Αθήνας (Στοά Σπυρομήλιου) και Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Νίκης 9Α και Δημοσθένους).


Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς υποστηρίζει τη διάσωση και  ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας με έμφαση στη βιοτεχνική και βιομηχανική τεχνολογία και προωθεί τη σύνδεση του πολιτισμού με το περιβάλλον. Το έργο του Ιδρύματος υλοποιείται και μέσω του Δικτύου θεματικών Μουσείων στην ελληνική περιφέρεια.

Τα θεματικά Μουσεία υποδέχονται περισσότερους από διακόσιες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, ενώ απασχολούν, ως προσωπικό, μέλη της τοπικής κοινωνίας. Μέσω των Μουσείων, το ΠΙΟΠ δημιουργεί ζωντανούς πυρήνες πολιτισμού στην ελληνική περιφέρεια. Για τη δημιουργία και λειτουργία των Μουσείων, το ΠΙΟΠ συνεργάζεται αποτελεσματικά με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, την τοπική κοινωνία, καθώς και με ευρύ δίκτυο ειδικών σε θέματα περιβάλλοντος και πολιτισμού.

Ρωτήστε τον Προσωπικό σας Συνεργάτη πως θα αξιοποιήσετε τις μοναδικές αυτές προσφορές, στηρίζοντας παράλληλα τις δράσεις του ΠΙΟΠ, το οποίο υλοποιεί τις δεσμεύσεις εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς στον χώρο του πολιτισμού.


Επωφεληθείτε κι εσείς από τα προνόμια που σας προσφέρει το Personal Banking της Τράπεζας Πειραιώς.