Υποστήριξη Κάρτας Αποδείξεων ή Φοροκάρτας

Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών Πειραιώς Paycenter υποστηρίζουν την αποδοχή Κάρτας Αποδείξεων (Φοροκάρτας) σε όλες τις λύσεις που προσφέρει για e-shop και τηλεφωνικές συναλλαγές.

Διευκόλυνση για τον πελάτη σας

Η υποστήριξη της αποδοχής Κάρτας Αποδείξεων (Φοροκάρτας) παρέχεται χωρίς χρέωση σε όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να την ενεργοποιήσουν. Ενεργοποιώντας τη δυνατότητα αυτή διευκολύνετε τους πελάτες που αγοράζουν από το ηλεκτρονικό κατάστημά σας (e‑shop) ή μέσω τηλεφώνου, αφού χρησιμοποιώντας την Κάρτα Αποδείξεων τους δεν χρειάζεται πλέον να συλλέγουν και να καταμετρούν για να υποβάλουν στην εφορία τις αποδείξεις λιανικής που αντιστοιχούν στις συναλλαγές τους.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η Κάρτα Αποδείξεων (Φοροκάρτα) είναι ανώνυμη. Σχετίζεται με τον κάτοχό της όταν αυτός συνδέει το μοναδικό αριθμό της με το ΑΦΜ του, μέσω SMS μηνύματος ή ηλεκτρονικά. Στην κάρτα καταγράφεται μόνο η επιχείρηση όπου πραγματοποιεί τη συναλλαγή του και το ποσό της απόδειξης.

Ακόμη κι αν ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αποδοχής της Κάρτας Αποδείξεων (Φοροκάρτας), η χρήση της από τον κάτοχό της κάρτας είναι προαιρετική, όπως υπαγορεύει η σχετική νομοθεσία.

Η Κάρτα Αποδείξεων ή Φοροκάρτα διατίθεται δωρεάν από όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών για περισσότερες πληροφορίες για την Κάρτα Αποδείξεων.