Εισπράξεις μέσω winbank mobile easypay App

Η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει την πλέον σύγχρονη και μοναδική στην ελληνική αγορά εφαρμογή πληρωμής λογαριασμών και εισπράξεων winbank mobile easypay App για smartphone κινητά τηλέφωνα Android ή iPhone. Με την ένταξή τους στην εφαρμογή, οι επιχειρήσεις καλύπτουν τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών τους για δυνατότητα πληρωμής παντού και πάντα.

Εξατομικευμένος σχεδιασμός

Η διαδικασία πληρωμής σχεδιάζεται έτσι ώστε να αντανακλά τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησής σας, όπως για πεδία καταχώρησης στοιχείων πληρωμής, φωτογράφιση του barcode στο έντυπο του λογαριασμού, κ.ά. Με την ευχρηστία της διευκολύνετε τους πελάτες σας να διεκπεραιώνουν τις συναλλαγές τους, καταχωρώντας εύκολα και γρήγορα τις απαραίτητες πληροφορίες από το κινητό τους.

Προβολή επιχείρησης

Εντάσσοντας τις πληρωμές της επιχείρησής σας στο winbank easypay App απολαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας easypay. Επιπλέον εξασφαλίζετε σημαντική προβολή της επιχείρησής σας μέσω της παρουσίας της στην εφαρμογή. Αυτό προσφέρει στην επιχείρησή σας ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, τώρα και στο άμεσο μέλλον, αφού οι σύγχρονες τάσεις της αγοράς δείχνουν ότι οι εφαρμογές για κινητά εξυπηρετούν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο καταναλωτών παγκοσμίως.

Εξυπηρέτηση δημοφιλών πληρωμών

Σήμερα η εφαρμογή winbank mobile easypay App για smartphone κινητά τηλέφωνα εξυπηρετεί πλήθος πληρωμών και νέες πληρωμές προστίθενται συνεχώς. Οι πληρωμές που εντάσσονται στην εφαρμογή επιλέγονται με κριτήριο τη δημοφιλία τους στο ευρύ κοινό.

Για να ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις συνεργασίας με την υπηρεσία easypay, συμπληρώστε την αίτηση συνεργασίας ή επικοινωνήστε μαζί μας:

  • Τηλεφωνικά στο 18 28 38 από σταθερό ή κινητό εντός Ελλάδος

  • Μέσω email στο support@easypay.gr