Πακέτα εμβασμάτων

Η Τράπεζα Πειραιώς σταθερά προσηλωμένη στη δέσμευσή της να προσφέρει στις επιχειρήσεις καινοτόμες και οικονομικές λύσεις, σας δίνει τη δυνατότητα να διενεργήσετε τις πληρωμές σας με έκπτωση 20%,ενεργοποιώντας ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα εμβασμάτων.

Αποκτήστε το πακέτο εμβασμάτων που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης σας και επωφεληθείτε από την έκπτωση. Έτσι οι πληρωμές σας γίνονται   εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσα από τα ηλεκτρονικά κανάλια της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι συναλλαγές του πακέτου αφορούν σε:

  • Εξερχόμενα εμβάσματα σε Ευρώ εντός ΕΟΧ

  • Εκτέλεση μέσω των ηλεκτρονικών καναλιών της Τράπεζας Πειραιώς (winbank business web banking, winbank business mobile app, Μαζικές πληρωμές μέσω αρχείου- e-PPS/e-PPS SEPA)

  • Για μέγιστο ποσό συναλλαγής τα 15.000€


Η έκπτωση αφορά στη βασική προμήθεια του εμβάσματος.

Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να επιλέξετε από τα ακόλουθα πακέτα  εμβασμάτων*

  • 150 εξερχόμενα εμβάσματα με 120,00€

  • 250 εξερχόμενα εμβάσματα με 200,00€

  • 350 εξερχόμενα εμβάσματα με 280,00€

  • 500 εξερχόμενα εμβάσματα με 400,00€

* Οι συναλλαγές κάθε πακέτου θα πρέπει να έχουν εξαντληθεί εντός ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς του.  Σε περίπτωση εξάντλησης των εμβασμάτων που περιλαμβάνονται στο πακέτο κάθε επόμενο έμβασμα θα τιμολογείται σύμφωνα με το ισχύον Τιμολόγιο Προμηθειών & Εξόδων της Τράπεζας Πειραιώς


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, καθώς και για τον τρόπο απόκτησης του, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Transaction Banking της Τράπεζας Πειραιώς στο mailgroup transactionbanking@piraeusbank.gr . Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο προς ενεργοποίηση έως τις 31/5/2021. Μετά την ενεργοποίηση του πακέτου, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τον αριθμό των εκτελεσμένων συναλλαγών σας  μέσω της winbank.