Ψηφιακές Πληρωμές Masterpass

mastercard
Το Piraeus Bank Masterpass είναι μια υπηρεσία ψηφιακών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς που προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια στη διαδικασία ολοκλήρωσης μιας αγοράς στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για πιστοποιημένη υπηρεσία από τον διεθνή οργανισμό Mastercard.

Πώς λειτουργεί;

  • Επιλέγετε ως μέθοδο πληρωμής το Masterpass, την ώρα της πληρωμής, και στη συνέχεια την Τράπεζα Πειραιώς.

  • Εισάγετε τους κωδικούς πρόσβασης στη winbank (όνομα χρήστη και password) και μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον του winbank web banking

  • Επιλέγετε την κάρτα που θέλετε να χρεώσετε για την πληρωμή σας

  • Επιβεβαιώνετε τα προ συμπληρωμένα στοιχεία εμπόρου και ποσού της συναλλαγής.

Αμέσως μετά μεταφέρεστε πίσω στο website του εμπόρου όπου ολοκληρώνετε την πληρωμή σας.

Μπορείτε να πληρώσετε με όλες τις χρεωστικές, πιστωτικές ή επαναφορτιζόμενες προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς (Visa ή Mastercard).

Προϋπόθεση για να χρησιμοποιήσετε το Piraeus Bank Masterpass είναι να είστε εγγεγραμμένος στη winbank, να θυμάστε τους κωδικούς σύνδεσής σας και να έχετε μία τουλάχιστον κάρτα πληρωμών της Τράπεζας.

Γιατί Piraeus Bank Masterpass;

Η χρήση του Piraeus Bank Masterpass σας προσφέρει:

  • Ευκολία: Δεν χρειάζεται να πληκτρολογείτε σε κάθε αγορά σας τα στοιχεία της κάρτας σας. Συνδέεστε απλά με τη winbank όπου επιλέγετε μία από τις κάρτες που διαθέτετε στην Τράπεζα Πειραιώς.

  • Ασφάλεια: Τα στοιχεία των καρτών σας είναι αποθηκευμένα στο περιβάλλον της winbank και δεν γνωστοποιούνται στα e-shops


Πού μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Piraeus Bank Masterpass σε οποιοδήποτε online κατάστημα προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω Masterpass. Παγκοσμίως, υπάρχουν πάνω από 250.000 έμποροι που αποδέχονται τέτοιες πληρωμές. 


Ενδεικτικά, μπορείτε να δείτε κάποιους από τους εμπόρους στο: https://masterpass.com/el-gr.html