Ταυτοποίηση στο gov.gr με κωδικούς winbank

Το Ελληνικό Δημόσιο έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα gov.gr η οποία διαθέτει στους πολίτες μία συνεχώς διευρυνόμενη ομάδα online υπηρεσιών.

Η είσοδος στο gov.gr μπορεί να γίνει με τους κωδικούς winbank για τις υπηρεσίες έκδοσης Υπεύθυνης Δήλωσης και Εξουσιοδότησης. Έτσι μπορείτε, εύκολα και γρήγορα, να εκδίδετε ηλεκτρονικά, έγκυρη υπεύθυνη δήλωση και εξουσιοδότηση, χωρίς να επισκεφθείτε κάποιο ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, για βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής σας.

Εάν δεν έχετε κωδικούς winbank μπορείτε να εκδώσετε άμεσα ηλεκτρονικά. Η μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε στην κατοχή σας ενεργή χρεωστική κάρτα και να έχετε δηλώσει το κινητό σας στην Τράπεζα Πειραιώς.

Έτσι μπορείτε εύκολα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, να αποκτήσετε online, κωδικούς winbank.

Δείτε εδώ τα βήματα και αποκτήστε κωδικούς winbank.

Πώς γίνεται η ταυτοποίηση στο gov.gr με κωδικούς winbank

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για την έκδοση των απαραίτητων εγγράφων είναι εύκολη και γρήγορη.

    1. Όταν ζητηθεί να γίνει ταυτοποίηση του πολίτη, επιλέγετε να γίνει μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.
    2. Μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της υπηρεσίας winbank web banking, όπου εισάγετε το username και password που χρησιμοποιείτε για την είσοδό σας στην winbank, καθώς και τον κωδικό extraPIN που θα λάβετε μέσω sms.
    3. Σε αυτό το σημείο, θα ενημερωθείτε για τη μεταφορά των στοιχείων σας στο gov.gr. Τα στοιχεία που θα διαβιβαστούν είναι : ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ και extraPIN κινητό. Η διαβίβαση αυτών των στοιχείων γίνεται για λόγους διασταύρωσής τους με αυτά που τηρούνται στο gov.gr. και είναι απόλυτα ασφαλής.
    4. Έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία της ταυτοποίησης και την είσοδό σας στο gov.gr και μπορείτε να εκδώσετε τα έγγραφα που χρειάζεστε.