Γνωρίστε σήμερα το τραπεζικό κατάστημα του αύριο!

Σας προσκαλούμε σε μια νέα εποχή τραπεζικής εμπειρίας όπου η τεχνολογική εξέλιξη, οι χώροι και η προσωπική εξυπηρέτηση συνδυάζονται ιδανικά ώστε να σας προσφέρουν το κάτι παραπάνω στις τραπεζικές σας συναλλαγές.

Τα νέα καταστήματα λειτουργούν με νέο σχεδιασμό στη δομή και την αρχιτεκτονική τους εξασφαλίζοντάς σας άμεση, γρήγορη και άρτια εξυπηρέτηση.
Μπορείτε να τα βρείτε:

  • Σόλωνος 14, Κολωνάκι Αθήνα
  • Τσιμισκή 132 & Εθνικής Άμυνας , Θεσσαλονίκη
  • Ελευθερίου Βενιζέλου 57 & Μεγάλου Αλεξάνδρου, Λουτράκι

Δημιουργήσαμε το νέο κατάστημα με γνώμονα την αναβάθμιση της εμπειρίας σας, την υψηλή αισθητική, τον σεβασμό προς το περιβάλλον και με επίκεντρο εσάς και τις ανάγκες σας.

  • Σας υποδεχόμαστε στην είσοδο και σας εξυπηρετούμε ανάλογα με την ανάγκη σας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητά σας.
  • Θέτουμε στη διάθεσή σας εξελιγμένα ψηφιακά μέσα προκειμένου να διενεργείτε τις συναλλαγές σας με ταχύτητα.
  • Περιορίζουμε στο ελάχιστο τη χρήση χαρτιού συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στην απλοποίηση διαδικασιών.

Νέος χώρος εξυπηρέτησης winbank kiosk

Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές και τα αιτήματα που θέλετε. Τα στελέχη του καταστήματος βρίσκονται δίπλα σας και σας παρέχουν όποια υποστήριξη απαιτείται για να μπορείτε μέσω winbank να πραγματοποιήσετε μόνοι σας με ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια τις τραπεζικές σας συναλλαγές.

Ειδικός χώρος (lobby) για συναλλαγές 24/7!

Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη σας για μεγαλύτερη ευελιξία στη διενέργεια των συναλλαγών σας κατά τις ώρες που το κατάστημα είναι κλειστό, δημιουργήσαμε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας όλο το 24ωρο.

Προγραμματίστε το επόμενο ραντεβού σας online εύκολα και γρήγορα

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και προκειμένου να έχετε στη διάθεσή σας τον χρόνο που απαιτείται για μια ολοκληρωμένη συνάντηση για τα θέματα που σας απασχολούν, μπορείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας στο κατάστημα online 24/7 από όπου και αν βρίσκεστε, στο winbank web banking και στο winbank mobile app με την υπηρεσία Online Appointment. Επιλέξτε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, εύκολα και γρήγορα, βλέποντας τη διαθεσιμότητα των στελεχών του καταστήματος.