Γνωρίστε σήμερα το κατάστημα του μέλλοντος!

Σας προσκαλούμε σε μια νέα εποχή τραπεζικής όπου η τεχνολογική εξέλιξη, οι χώροι και η προσωπική εξυπηρέτηση συνδυάζονται ιδανικά ώστε να συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της εποχής και την ανάγκη για συνεχή βελτίωση της εμπειρία που σας παρέχουμε.

Ο νέος, σύγχρονος σχεδιασμός διευκολύνει την άμεση, γρήγορη και άρτια εξυπηρέτησή σας, καθιστώντας ακόμα πιο σημαντικό τον ρόλο των ανθρώπων μας στην περαιτέρω ανάδειξη της διαπροσωπικής σχέσης και της επικοινωνίας μαζί σας.

Δημιουργήσαμε το νέο κατάστημα επί της Λεωφ. Πεντέλης 53, Βριλήσσια με γνώμονα την αναβάθμιση της εμπειρίας σας, την υψηλή αισθητική, τον σεβασμό προς το περιβάλλον και με επίκεντρο εσάς και τις ανάγκες σας.

  • Σας υποδεχόμαστε στην είσοδο και σας εξυπηρετούμε ανάλογα με την ανάγκη σας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι οποίοι διασφαλίζουν την ιδιωτικότητα των συζητήσεων σε ένα ευχάριστο και οικείο περιβάλλον.
  • Οι συναλλαγές σας γίνονται ηλεκτρονικά μέσω μηχανημάτων που αξιοποιούν το ολοκληρωμένο δίκτυο ψηφιακών καναλιών, με τη βοήθεια του προσωπικού της Τράπεζας, όπου είναι απαραίτητο. Περιορίζουμε στο ελάχιστο τη χρήση χαρτιού συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στην απλοποίηση διαδικασιών.

Νέος χώρος εξυπηρέτησης winbank kiosk

Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές και τα αιτήματα που θέλετε. Τα στελέχη του καταστήματος βρίσκονται δίπλα σας και σας παρέχουν όποια υποστήριξη απαιτείται για να μπορείτε μέσω winbank να πραγματοποιήσετε μόνοι σας με ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια τις τραπεζικές σας συναλλαγές.

Προγραμματίστε το επόμενο ραντεβού σας online εύκολα και γρήγορα

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και προκειμένου να έχετε στη διάθεσή σας τον χρόνο που απαιτείται για μια ολοκληρωμένη συνάντηση για τα θέματα που σας απασχολούν, μπορείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας στο κατάστημα online 24/7 από όπου και αν βρίσκεστε, στο winbank web banking και στο winbank app με την υπηρεσία Online Appointment. Επιλέξτε την ημέρα και την ώρα που θέλετε, εύκολα και γρήγορα, βλέποντας τη διαθεσιμότητα των στελεχών του καταστήματος που σας εξυπηρετεί.