Γνωρίστε σήμερα το τραπεζικό κατάστημα του αύριο!

Σας προσκαλούμε σε μια νέα εποχή τραπεζικής εμπειρίας όπου η τεχνολογική εξέλιξη, οι χώροι και η προσωπική εξυπηρέτηση συνδυάζονται ιδανικά ώστε να σας προσφέρουν το κάτι παραπάνω στις τραπεζικές σας συναλλαγές.

Τα νέα καταστήματα λειτουργούν με νέο σχεδιασμό στη δομή και την αρχιτεκτονική τους εξασφαλίζοντάς σας άμεση, γρήγορη και άρτια εξυπηρέτηση.
Μπορείτε να τα βρείτε:

  • Σόλωνος 14, Κολωνάκι Αθήνα
  • Τσιμισκή 132 & Εθνικής Άμυνας , Θεσσαλονίκη
  • Ελευθερίου Βενιζέλου 57 & Μεγάλου Αλεξάνδρου, Λουτράκι

Δημιουργήσαμε το νέο κατάστημα με γνώμονα την αναβάθμιση της εμπειρίας σας, την υψηλή αισθητική, τον σεβασμό προς το περιβάλλον και με επίκεντρο εσάς και τις ανάγκες σας.

  • Σας υποδεχόμαστε στην είσοδο και σας εξυπηρετούμε ανάλογα με την ανάγκη σας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητά σας.
  • Θέτουμε στη διάθεσή σας εξελιγμένα ψηφιακά μέσα προκειμένου να διενεργείτε τις συναλλαγές σας με ταχύτητα.
  • Περιορίζουμε στο ελάχιστο τη χρήση χαρτιού συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στην απλοποίηση διαδικασιών.

Νέος χώρος εξυπηρέτησης winbank kiosk

Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές και τα αιτήματα που θέλετε. Τα στελέχη του καταστήματος βρίσκονται δίπλα σας και σας παρέχουν όποια υποστήριξη απαιτείται για να μπορείτε μέσω winbank να πραγματοποιήσετε μόνοι σας με ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια τις τραπεζικές σας συναλλαγές.

Ειδικός χώρος (lobby) για συναλλαγές 24/7!

Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη σας για μεγαλύτερη ευελιξία στη διενέργεια των συναλλαγών σας κατά τις ώρες που το κατάστημα είναι κλειστό, δημιουργήσαμε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας όλο το 24ωρο.