Κάρτες Mastercard & Athens Street Food Festival 2019

Olympiacos F.C. Mastercard & Gold

Ζήσε την επόμενη ανεκτίμητη γαστρονομική σου εμπειρία στο Athens Street Food Festival 2019 παρέα με τη Mastercard®.

Το Athens Street Food Festival 2019, ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί φέτος τα τριήμερα 10-11-12, 17-18-19 και 24-25-26 Μαΐου στο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Θα αποτελέσει για 4η χρονιά το σημείο συνάντησης για foodies, οικογένειες και παρέες που θέλουν να δοκιμάσουν τις νέες γεύσεις “του δρόμου” από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η Mastercard έχει δημιουργήσει για τους καλεσμένους του Φεστιβάλ μια γρήγορη λωρίδα, όπου όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard θα απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση πληρώνοντας ανέπαφα με την κάρτα τους. Επιπλέον, θα προσφέρει happy hour (1 + 1) στις 19:00-20:00 καθημερινά για όλους και τέλος έχει δημιουργήσει ένα Mastercard Lounge χώρο όπου θα έχουν πρόσβαση όλοι οι επισκέπτες του Φεστιβάλ και την ευκαιρία να προσφέρουν τη δωρεά τους στη ΜΚΟ "Φίλοι του Παιδιού" χρησιμοποιώντας ένα ειδικό τοίχο δωρεάς. Κάθε φιλοξενούμενος που θα προσφέρει τη δωρεά του στη ΜΚΟ, θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει μια ανεκτίμητη μαγειρική εμπειρία.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν οποιαδήποτε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς, επωφεληθείτε των προνομίων και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. 

Το προϊόν παρέχεται υπό τις ισχύουσες περιοριστικές διατάξεις στην κίνηση κεφαλαίων.