Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας με Κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς


Η Τράπεζα Πειραιώς και το αθηνόραμα σάς δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε με έκπτωση 50%, τα μενού που χάρισαν Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας!

Για τα βραβευμένα εστιατόρια, τα ειδικά μενού, τις τιμές τους, τις ημέρες που ισχύει η έκπτωση και τις οδηγίες κράτησης, ενημερωθείτε εδώ.

Χρησιμοποιήστε τις χρεωστικές, πιστωτικές και επαναφορτιζόμενες προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς στα βραβευμένα εστιατόρια από 2/7/2020 έως 31/7/2020 για να συμμετέχετε αυτομάτως στη μεγάλη κλήρωση:

  • 2 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από ένα γαστρονομικό 3ήμερο δύο ατόμων με διαμονή στο "Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία" και δείπνο στα βραβευμένα εστιατόρια "Tudor Hall Restaurant" και "Botrini’s Restaurant"
  • 30 τυχεροί θα κερδίσουν δείπνο δύο ατόμων σε βραβευμένο εστιατόριο

Κάθε συναλλαγή με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς αντιστοιχεί σε 1 συμμετοχή στην κλήρωση. Κάθε online προπληρωμή στο www.xrysoiskoufoi.gr/Vravevmeni_Gastronomia  σας εξασφαλίζει 5 συμμετοχές!

Δεν συμμετέχουν στο διαγωνισμό οι εταιρικές κάρτες που έχουν εκδοθεί για λογαριασμό Νομικού Προσώπου, οι μη επαναφορτιζόμενες προπληρωμένες κάρτες, η επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη κάρτα Prepaid Visa KEA καθώς και η Κάρτα του Αγρότη.

Όροι Συμμετοχής