Έμβασμα μέσω winbank web banking

Πραγματοποιήστε ηλεκτρονικά τις πληρωμές σας με έμβασμα μέσω winbank web banking και εξοφλείστε τις υποχρεώσεις της επιχείρησής σας προς τρίτους παντού* στον κόσμο εύκολα και με ασφάλεια.

Μπορείτε να αποστέλλετε χρήματα για ποσά έως 150.000€ εντός Ελλάδας και έως 50.000€ εκτός Ελλάδας ανά συναλλαγή.

Πλεονεκτήματα

  • Χαμηλό κόστος εμβάσματος, ανάλογα με το ποσό και τη χώρα αποστολής
  • Πάντα διαθέσιμη υπηρεσία (24/7/365)
  • Δυνατότητα άμεσης και συνεχούς ενημέρωσης μέσω email ή μέσω winbank web banking για το status εκτέλεσης της συναλλαγής σας και την κίνηση του εταιρικού σας λογαριασμού
  • Ενισχυμένη ασφάλεια στην αποστολή των χρημάτων σας και τη μεταφορά προσωπικών και τραπεζικών δεδομένων
  • Δυνατότητα για πάγιες ή/και μελλοντικές εντολές εμβασμάτων και για επανεκτέλεση ίδιων ή παρόμοιων εμβασμάτων που πραγματοποιείτε συστηματικά, καθώς και δυνατότητα ακύρωσης μίας εντολής ή τροποποίησης επιμέρους στοιχείων της μέσω winbank web banking
  • Online διάθεση αποδεικτικού συναλλαγής, είτε επιβεβαίωσης (swift confirmation) είτε ειδοποιητηρίου (advice), με τα αναλυτικά στοιχεία της (χρηματικό ποσό, έξοδα, παραλήπτη κ.λπ)
  • Ορισμός ορίων ανά χρήστη/συναλλαγή και εγκριτικής αλυσίδας σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας σας

Για να διενεργήσετε ηλεκτρονικά τις πληρωμές της επιχείρησής σας με έμβασμα, επιλέγετε μέσω winbank web banking το μενού: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ/ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ > Μεταφορά σε άλλη Τράπεζα/ Έμβασμα.

*Η υπηρεσία παρέχεται υπό το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο
Υπηρεσία IRIS online Payments

Διαχειριστείτε τις πληρωμές της επιχείρησής σας με υψηλή προτεραιότητα και εξοφλείστε τις υποχρεώσεις σας σε τρίτους στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο και χωρίς επιπλέον χρέωση του παραλήπτη από την Τράπεζά του.

Ισχύει για πληρωμές με έμβασμα έως 12.500€ ανά συναλλαγή μέσω winbank web banking, αξιοποιώντας την υπηρεσία IRIS online payments.

Πλεονεκτήματα

  • Άμεση αποστολή και πίστωση του ποσού στον παραλήπτη
  • Άμεση διαθεσιμότητα και παραλαβή ακέραιου του ποσού του εμβάσματος, χωρίς επιπλέον έξοδα από την τράπεζα του παραλήπτη
  • Άμεση αποστολή σε τρίτες τράπεζες στην Ελλάδα: Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Eurobank, Τράπεζα Αττικής

Για να πραγματοποιήσετε το έμβασμά σας μέσω της υπηρεσίας IRIS online payments, εσείς καταχωρείτε τα στοιχεία της συναλλαγής. Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις (Τράπεζα, ποσό, καταχώρηση IBAN), η Τράπεζα σας προτείνει να μεταφέρετε τα χρήματά σας μέσω της υπηρεσίας και εσείς απλά προχωράτε και εκτελείτε τη συναλλαγή σας με υψηλή προτεραιότητα.

Η άμεση αποστολή χρημάτων με έμβασμα μέσω της υπηρεσίας IRIS online payments είναι ενεργή Δευτέρα - Παρασκευή μέχρι τις 16:00, διαφορετικά το έμβασμά σας αποστέλλεται μέσω της υπηρεσίας IRIS online payments την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε κάθε περίπτωση, ο παραλήπτης των χρημάτων λαμβάνει ακέραιο το ποσό του εμβάσματος και δεν επιβαρύνεται με τυχόν έξοδα της τράπεζάς του.