Κερδίστε 15% έκπτωση με την Ασφάλιση της Κατοικίας σας από την ERGO

Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε την ERGO Ασφαλιστική και την Πειραιώς Financial Holdings για την ασφάλιση του οχήματός σας.

Είμαστε δίπλα σας να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη προστασία με την αξιοπιστία και την εγγύηση της ERGO, προσφέροντάς σας έκπτωση 15% σε περίπτωση που επιλέξετε και την ασφάλιση της κατοικίας σας από την ERGO.

Με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσία στην ελληνική αγορά και την υποστήριξη ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους παγκοσμίως, η ERGO προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, απλές διαδικασίες και εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Επωφεληθείτε από την προσφορά αυτή και προστατέψτε το σπίτι σας από σημαντικούς και απρόβλεπτους κινδύνους.

Επιπλέον, με κάθε νέο συμβόλαιο κατοικίας εξασφαλίζετε έκπτωση και στα ασφάλιστρα του οχήματός σας στην επόμενη ανανέωση.

Έργο μας να προστατεύουμε ό,τι έχει αξία για εσάς.

Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε., ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ασκεί τη δραστηριότητα της διανομής των ασφαλιστικών προϊόντων, στο όνομα και για λογαριασμό των ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες διατηρεί συνεργασία.

Ασφαλίστε τώρα το περιεχόμενο της μόνιμης κατοικίας σας, εύκολα, γρήγορα και απλά μέσω winbank web banking και εξασφαλίστε έκπτωση 15%.

Ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας μέσω winbank


Το ERGO My Home Content, είναι ένα πρόγραμμα προστασίας του περιεχομένου της κατοικίας σας, το οποίο σας παρέχει σιγουριά και ασφάλεια όταν το έχετε ανάγκη.

Αποκτήστε το τώρα με έκπτωση 15% μέσω της υπηρεσίας winbank web banking από την επιλογή Ασφάλειες > Αγορές Ασφαλιστικών Προϊόντων (Πειραιώς Financial Holdings)

Καλύψεις Προγράμματος Ανώτατο ετήσιο όριο
Πυρκαγιά, Φωτιά από δάσος, Ευρεία Έκρηξη 40.000 €
Κλοπή και ζημιές κατά την κλοπή στο κτίριο της κατοικίας σας
Διάρρηξη σωληνώσεων και εγκατάστασης αποχέτευσης
Βραχυκύκλωμα χωρίς εστία φωτιάς 1.200 €
Προσωπικό ατύχημα 3.000 €
Οικογενειακή Αστική Ευθύνη 8.000 €
Αστική Ευθύνη για υλικές ζημιές σε τρίτους συνεπεία καλυπτομένου κινδύνου 16.000 €

*Αναλυτική περιγραφή των καλύψεων, ασφαλισμένων ποσών, προϋποθέσεων και εξαιρέσεων γίνεται στους γενικούς & ειδικούς όρους του ασφαλιστηρίου οι οποίοι είναι διαθέσιμοι στο κατάστημα.

Ασφάλιση κτηρίου και περιεχομένου κατοικίας


Η ERGO, σε συνεργασία με την Πειραιώς Financial Holdings, δημιούργησε τα προγράμματα ERGO My Home Simple Plus, Total Plus και Superior Plus για να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες σας, τόσο για το κτήριο όσο και για το περιεχόμενο του σπιτιού σας.

Επισκεφτείτε τώρα ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και αποκτήστε το ERGO My Home με έκπτωση 15%.

Βρείτε κοντινό κατάστημα

Συγκριτικός πίνακας καλύψεων ERGO My Home

Σε όλα τα προγράμματα μπορούν να προστεθούν προαιρετικά οι καλύψεις Σεισμού, Νομικής προστασίας και οικιακής τεχνικής βοήθειας. Η έκπτωση δεν εφαρμόζεται στην κάλυψη της οικιακής τεχνικής βοήθειας.

Επιπλέον, ισχύουν:

  • Αποζημίωση σε αξία καινούργιου, σε κτίρια κατοικιών ηλικίας μέχρι 40 ετών και οικιακό εξοπλισμό ηλικίας μέχρι 15 ετών
  • Προστασία έναντι υπασφάλισης