Πράσινες Υπηρεσίες για Φωτοβολταϊκά

Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς στηρίζει τις επενδύσεις που έχουν σαν αντικείμενο την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων με ολοκληρωμένες πράσινες υπηρεσίες.

Κερδισμένοι με 3 τρόπους

Η Τράπεζα Πειραιώς σας προτείνει 3 λόγους για να αξιοποιήσετε τις πράσινες υπηρεσίες που προσφέρουμε για επενδύσεις μονάδων φωτοβολταϊκών συστημάτων:


 1.  Ολοκληρωμένες υπηρεσίες μίας στάσης για επενδυτικά έργα με το κλειδί στο χέρι.

Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς σάς στηρίζει σε όλη τη διαδικασία της επένδυσής σας, από τη μελέτη, αδειοδότηση και χρηματοδότηση του έργου σας μέχρι την υλοποίηση, πιστοποίηση και συντήρηση της μονάδας των φωτοβολταϊκών συστημάτων σας.


 2.  Σημαντική τεχνογνωσία που συνδέεται με την απόδοση της επένδυσής σας.

Αξιοποιώντας τη τεχνογνωσία που σας παρέχεται από τους Green Experts μας, μπορείτε να εξασφαλίσετε την αρτιότητα της επένδυσής σας σε φωτοβολταϊκά, τόσο κατά το στάδιο της μελέτης, όσο και κατά το στάδιο της υλοποίησης του έργου σας.


 3.  Χρηματοδότηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επένδυσης.

Τα green δάνεια για φωτοβολταϊκά συστήματα που προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς έχουν ευνοϊκούς όρους και συνδυάζονται με ασφαλιστικές καλύψεις. Έτσι, προστατεύετε την επένδυσή σας, επιταχύνετε την απόσβεσή της και ενισχύετε τη βιωσιμότητά της.

Εξειδικευμένες πράσινες υπηρεσίες για φωτοβολταϊκά

Σας παρέχουμε εξειδικευμένες πράσινες υπηρεσίες για επενδύσεις που εντάσσονται σε όλους τους τομείς της πράσινης επιχειρηματικότητας. Ενδεικτικά:

Μελέτη χώρου, εγκατάστασης και εξοπλισμού φωτοβολταϊκών

 • Στατική επάρκεια του κτηρίου
 • Ηλεκτρομηχανολογική μελέτη εγκατάστασης των φωτοβολταϊκών συστημάτων και σύνδεσής τους με το δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (με διαχειριστή την εταιρεία ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.)


Οικονομική σκοπιμότητα έργου

 • Οικονομοτεχνικός έλεγχος σκοπιμότητας για λογαριασμό της επιχείρησης
 • Χρηματοδοτικές επιλογές με ευνοϊκούς όρους από την Τράπεζα Πειραιώς


Διαδικαστικές εργασίες

 • Προετοιμασία και υποβολή φακέλων για τη χορήγηση της πολεοδομικής άδειας ή οποιασδήποτε σχετικής άδειας και για την υπογραφή των απαιτούμενων Συμβάσεων με το ΛΑΓΗΕ και τον ΔΕΔΔΗΕ
 • Διαδικασίες αδειοδότησης


Υλοποίηση έργου

 • Προμήθεια και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών
 • Σύνδεση εγκατάστασης με το δίκτυο


Συμπληρωματικές υπηρεσίες

 • Έλεγχος και πιστοποίηση του συστήματος
 • Συντήρηση του συστήματος
 • Ασφάλιση του συστήματος

Πού να απευθυνθείτε

Για να μάθετε περισσότερα για τις Πράσινες Υπηρεσίες μας και να επιλέξετε το πακέτο που ταιριάζει στις δικές σας επενδύσεις εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, απευθυνθείτε στα καταστήματα του δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς και ενημερωθείτε από τα εκπαιδευμένα στελέχη.

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς