Πράσινες Υπηρεσίες για Φωτοβολταϊκά

Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς στηρίζει τις επενδύσεις που έχουν σαν αντικείμενο την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων με ολοκληρωμένες πράσινες υπηρεσίες.

Κερδισμένοι με 2 τρόπους

Η Τράπεζα Πειραιώς σας προτείνει 2 λόγους για να αξιοποιήσετε τις πράσινες υπηρεσίες που προσφέρουμε για επενδύσεις μονάδων φωτοβολταϊκών συστημάτων:


 1.  Σημαντική τεχνογνωσία που συνδέεται με την απόδοση της επένδυσής σας..

Αξιοποιώντας τη τεχνογνωσία που σας παρέχεται από τους Green Experts μας, μπορείτε να εξασφαλίσετε την αρτιότητα της επένδυσής σας σε φωτοβολταϊκά, τόσο κατά το στάδιο της μελέτης, όσο και κατά το στάδιο της υλοποίησης του έργου σας.


 2.  Χρηματοδότηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επένδυσης.

Τα green δάνεια για φωτοβολταϊκά συστήματα που προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς έχουν ευνοϊκούς όρους και συνδυάζονται με ασφαλιστικές καλύψεις. Έτσι, προστατεύετε την επένδυσή σας, επιταχύνετε την απόσβεσή της και ενισχύετε τη βιωσιμότητά της.


Πού να απευθυνθείτε

Για να μάθετε περισσότερα για τις Πράσινες Υπηρεσίες μας και να επιλέξετε το πακέτο που ταιριάζει στις δικές σας επενδύσεις εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, απευθυνθείτε στα καταστήματα του δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς και ενημερωθείτε από τα εκπαιδευμένα στελέχη.

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς