Εξ Αποστάσεως Εξυπηρέτηση Μικρών Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών με Βιντεοκλήση

Η Τράπεζα Πειραιώς σας προσφέρει μία νέα εμπειρία ολοκληρωμένης εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης μέσω video κλήσης και απόκτησης προϊόντων μέσω προηγμένων τεχνολογικά λύσεων ηλεκτρονικής υπογραφής!

Έχοντας ως πρώτη μας προτεραιότητα την ικανοποίηση των αναγκών σας από όπου και αν βρίσκεστε, δημιουργήσαμε για εσάς ένας νέος τρόπος επικοινωνίας, ενημέρωσης και απόκτησης τραπεζικών προϊόντων. Πλέον έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε εύκολα, γρήγορα και απλά το προϊόν* που θέλετε με ασφάλεια, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Ο νέος αυτός τρόπος εξυπηρέτησης σας εξοικονομεί χρόνο για τις τραπεζικές σας εργασίες, τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα και με ασφάλεια, σαν να ήσαστε στην τράπεζα. Μέσω του Επιχειρηματικού σας Συνεργάτη μπορείτε να λάβετε καθοδήγηση για τις συναλλαγές σας, περιήγηση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς και να προχωρήσετε στην απόκτηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας που επιθυμείτε, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Πλεονεκτήματα

Με τη νέα υπηρεσία απολαμβάνετε:

  • Άμεση και εξατομικευμένη επικοινωνία με τον Επιχειρηματικό σας Συνεργάτη
  • Απόκτηση τραπεζικών προϊόντων απλά και γρήγορα από όπου και αν βρίσκεστε (τα προϊόντα που υποστηρίζονται την τρέχουσα χρονική περίοδο είναι χρηματοδοτικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά, παρέχοντας τη δυνατότητα να υπογράφονται ψηφιακά/εξ αποστάσεως οι σχετικές συμβάσεις)
  • Εξυπηρέτηση χωρίς να μεταβείτε σε κατάστημα
  • Συναλλαγές με απόλυτη ασφάλεια με αξιοποίηση της τεχνολογίας ψηφιακής υπογραφής

Τι απαιτείται να έχετε

  • Να έχετε ενεργούς κωδικούς στην υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής winbank. Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν εδώ.
  • Να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Microsoft Teams στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή ή στο κινητό σας (αν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, αρκεί να σας έχει αποσταλεί link από τον Επιχειρηματικό σας Συνεργάτη).

Έτσι, με ένα click, ο Επιχειρηματικός σας Συνεργάτης θα βρεθεί στην οθόνη σας και θα ολοκληρώσετε μαζί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον Επιχειρηματικό σας Συνεργάτη για να προγραμματίσετε την επόμενη συνάντησή σας! Εάν δεν είστε ήδη Business Banking πελάτης ενημερωθείτε εδώ.

*Αφορά χρηματοδοτικά, ασφαλιστικά και επενδυτικά προϊόντα.

Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε., ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, ασκεί τη δραστηριότητα της διανομής των ασφαλιστικών προϊόντων, στο όνομα και για λογαριασμό των ασφαλιστικών εταιρειών με τις οποίες διατηρεί συνεργασία.