Συναλλαγές με Δόσεις

Στην Τράπεζα Πειραιώς ανεξάρτητα με το είδος της συνεργασίας σας, POS ή ePOS Paycenter, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να δέχεστε πληρωμές με δόσεις στο κατάστημα ή στο e-shop σας.

Ανάλογα με τον κλάδο που δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας, μπορεί να εγκριθεί η επιλογή μέχρι και 24 άτοκες δόσεις. Με την ενεργοποίηση του προγράμματος δόσεων το ποσό της πρώτης δόσης θα πιστώνεται στο λογαριασμό σας την επόμενη εργάσιμη μέρα (οι επόμενες δόσεις θα πιστώνονται κάθε μήνα τη γενέθλια ημερομηνία της συναλλαγής).

Με την ενεργοποίηση του προγράμματος δόσεων εμείς σας δίνουμε τον ανώτατο αριθμό δόσεων (για παράδειγμα 12 δόσεις). Ο αριθμός δόσεων που θα παρέχετε στους πελάτες σας είναι καθαρά δική σας επιλογή.

Για να αποκτήσετε μεγαλύτερη ρευστότητα μπορείτε να αιτηθείτε για το πρόγραμμα Αυτόματης Προεξόφλησης Δόσεων. Ένα πρόγραμμα που σας παρέχει μεγάλη ευελιξία με μικρό κόστος, το οποίο παρακρατείτε τη στιγμή της εκκαθάρισης της συναλλαγής. Το ποσό που προκύπτει από την εκκαθάριση της συναλλαγής σας αποδίδεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο λογαριασμό σας.

Από τη στιγμή που επιλέξετε να ενταχθείτε και στο πρόγραμμα Αυτόματης Προεξόφλησης Δόσεων όλες οι συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται με δόσεις θα προεξοφλούνται μέχρι να καλυφθεί το πιστωτικό όριο προεξόφλησης ( που θα σας έχει χορηγηθεί.

Το πρόγραμμα Δόσεων αλλά και το πρόγραμμα Αυτόματης Προεξόφλησης Δόσεων απευθύνονται σε:

  • Εταιρείες
  • Ατομικές επιχειρήσεις
  • Ελεύθερους επαγγελματίες

Πλεονεκτήματα για την επιχείρηση

  • Αύξηση πωλήσεων - στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε παρόμοια προγράμματα, το 25% του τζίρου τους πραγματοποιείται μέσω αυτών
  • Διευκόλυνση τελικού καταναλωτή - στα προγράμματα αυτά η μέση συναλλαγή αγγίζει τα 150€, ποσό που δύσκολα εξοφλεί εφάπαξ ένας καταναλωτής
  • Πλεονέκτημα έναντι ανταγωνισμού - ο καταναλωτής επιλέγει να πραγματοποιεί μια υψηλού κόστους συναλλαγή σε κατάστημα/e-shop που του δίνει τη δυνατότητα δόσεων
  • Διατήρηση ρευστότητας - είσπραξη του ποσού της συναλλαγής την επόμενη εργάσιμη μέρα, με χαμηλό κόστος η επιχείρηση απολαμβάνει άμεση πίστωση, σαν να χρεωνόταν εφάπαξ η συναλλαγή

Προσφέρετε και εσείς στους πελάτες σας τη διευκόλυνση των δόσεων στις συναλλαγές τους και αποκτήστε ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές σας.