Μακροχρόνια Μίσθωση Οχημάτων – Leasing

Αποκτήστε μεγαλύτερη ελευθερία, επιλέγοντας Αvis Leasing και απαλλαγείτε από το κόστος αγοράς οχήματος,  καθώς και από το κόστος συντήρησης και επισκευής. Τα πλεονεκτήματα είναι αναμφισβήτητα πολλά!


Ειδικές προσφορές

Επιλέξτε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε και το διάστημα για το οποίο θα θέλατε να το μισθώσετε (συνήθως 3-5 έτη) και πληρώστε ένα σταθερό μηνιαίο ποσό, έχοντας ενσωματώσει κάθε κόστος συντήρησης, ασφάλισης, επισκευής, ακόμα και απρόβλεπτες δαπάνες. Με αυτό τον τρόπο δε χρειάζεται να δεσμεύσετε το κεφάλαιό σας για την αγορά του και παράλληλα εξοικονομείτε σημαντικό χρόνο για να ασχοληθείτε με τις σοβαρές υποχρεώσεις της επιχείρησής σας. 

Στο τέλος της μίσθωσης δε χρειάζεται να έχετε άγχος για την  αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας, καθώς μπορείτε είτε να προβείτε σε αγορά του οχήματος σε προσυμφωνημένη τιμή, είτε να μισθώσετε ένα νέο ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο. Εναλλακτικά έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιστρέψετε απλά το αυτοκίνητο.

Αποκλειστικά για πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, η Avis διαθέτει ειδικές προσφορές για συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων (έως 3,5 τόνους) σε ειδικές τιμές:

  • Fiat Doblo Cargo Van 1.3 Mjet2 95hp SX L1H1 Pack Tecnico με €189* το μήνα.     
    Το νέο Fiat Doblo Cargo, πρακτικό και λειτουργικό, δίνει τη λύση για κάθε επαγγελματική σας μετακίνηση.

*Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ, αφορά σε 60μηνη μίσθωση με 20.000 χλμ. το χρόνο. Απαιτείται Προκαταβολή €4.500 πλέον ΦΠΑ η οποία λαμβάνεται ως πρώτο μίσθωμα. Η λιανική τιμή του αυτοκινήτου είναι €20.270


  • ΤΟΥΟΤΑ Aygo Manual X-Play Touch Connect €119* το μήνα.
    To νέο Toyota Aygo με νέους αποδοτικούς κινητήρες προσφέρει άνετη, οικονομική και ποιοτική οδήγηση για μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης.

*Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ, αφορά σε 48μηνη μίσθωση με 20.000 χλμ. το χρόνο. Απαιτείται Προκαταβολή €2.300 πλέον ΦΠΑ η οποία λαμβάνεται ως πρώτο μίσθωμα. Η λιανική τιμή του αυτοκινήτου είναι €12.430Πως Θα ενημερωθείτε;

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε ένα Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.