Εισπράξεις στα μηχανήματα easypay

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει σε επιχειρήσεις καινοτομικές λύσεις είσπραξης οφειλών με τη χρήση των εξελιγμένων Αυτόματων Μηχανημάτων Πληρωμών easypay που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα. Στα μηχανήματα easypay οποιοσδήποτε μπορεί να επιλέξει και να εκτελέσει εύκολα την πληρωμή του, είτε είναι πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς είτε όχι.

Δίκτυο σε όλη την Ελλάδα

Η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο από εκατοντάδες μηχανήματα easypay σε όλη την Ελλάδα. Τα μηχανήματα easypay βρίσκονται μέσα στα τραπεζικά καταστήματά της, αλλά και σε χώρους εκτός αυτών, όπως σε super markets, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, νομαρχίες, πρεσβείες, δικαστήρια κ.α.

Εξειδικευμένες λύσεις ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης

Μεταξύ άλλων, τα μηχανήματα είσπραξης easypay προσφέρουν τη δυνατότητα αποδοχής και επιστροφής χαρτονομισμάτων και κερμάτων, αναγνωρίζουν αυτόματα το πλήρες ποσό της συναλλαγής και εκδίδουν σε πραγματικό χρόνο απόδειξη ισοδύναμη με αυτή του ταμείου της τράπεζας. Επιπλέον, διαθέτουν οθόνη αφής με δυνατότητες παραμετροποίησης στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Έτσι η Τράπεζα Πειραιώς μπορεί να αναπτύξει εξειδικευμένες λύσεις πληρωμής οφειλών για την επιχείρησή σας.

Ειδικές συναλλαγές που ήδη παρέχονται:

  • Πληρωμές τελών και παραβόλων για το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, πρεσβείες, δημόσιους οργανισμούς και οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, με προσαρμογή των επιλογών που είναι διαθέσιμες στους πελάτες
  • Πληρωμές ανάλογα με τα σημεία εγκατάστασης των μηχανημάτων, καθώς και άλλα εμπορικά κριτήρια

Υπηρεσία ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων

Με την υπηρεσία easyticketing, η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει στην επιχείρησή σας τη δυνατότητα ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων (e-ticketing) από τα μηχανήματα είσπραξης easypay. Σε αυτά οποιοσδήποτε μπορεί εύκολα και γρήγορα να επιλέξει, εκδώσει και εξοφλήσει εισιτήρια για το θέατρο, τον κινηματογράφο, συναυλίες, αθλητικούς αγώνες, μέσα μεταφοράς, κ.ά.

Η υπηρεσία easyticketing είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα μηχανήματα easypay εγκατεστημένα σε μεγάλα αστικά κέντρα. Η λίστα των διαθέσιμων θεαμάτων, υπηρεσιών και εκδηλώσεων του easyticketing εμπλουτίζεται διαρκώς.