Νέα Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία στα βιολογικά οπωροκηπευτικά με την εταιρεία «Βιοκαρπός Ε.Π.Ε.»

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς βιολογικών οπωροκηπευτικών των Νομών Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λάρισας, και Αιτωλοακαρνανίας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Βιοκαρπός Ε.Π.Ε».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα των οπωροκηπευτικών αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την εταιρεία.

Η ΒΙΟΚΑΡΠΟΣ Ε.Π.Ε είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2006, έχει την έδρα της στο Μαλαντρένι Αργολίδας  στη καρδιά μίας ευρύτερης περιοχής η οποία φημίζεται για τα άριστα προϊόντα της.

Η γκάμα  των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει φρέσκα φρούτα και λαχανικά που διατίθενται σε βιολογικά καταστήματα παγκοσμίως. 
Η επιχείρηση εδράζεται  σε νέες σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, που επιτυγχάνουν  την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων. 

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.  

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης. 

Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Αθήνα, 29 Ιουλίου 2014