Ανανέωση και επέκταση συνεργασίας της Τράπεζας Πειραιώς στη Συμβολαιακή Γεωργία με την εταιρία «ΠΕΤΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ Ν. ΑΒΕΕ»

 

Σε ανανέωση και επέκταση, με υπερδιπλασιασμό των ενταγμένων παραγωγών στο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας σε ενεργειακές καλλιέργειες προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «ΠΕΤΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ Ν. ΑΒΕΕ», με έδρα τη ΒI.ΠΕ. Πατρών για την καλλιέργεια του ηλίανθου μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία.

Η εταιρία μέσα από τη μακρόχρονη εμπειρίας της, θεωρείται από τους πρωτοπόρους στον τομέα επεξεργασίας ενεργειακών φυτών.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του όλη την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.