Νέα Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς στη Συμβολαιακή Γεωργία για κτηνοτροφικά φυτά με την εταιρία «Μιχαήλ Βασίλειος /Fyto-Animal Services F.A.S.»

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς σπόρου μηδικής των Νομών Λάρισας, Καρδίτσας, Φθιώτιδας και Τρικάλων, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «Μιχαήλ Βασίλειος/Fyto-Animal Services F.A.S.».

Η εταιρία «Fyto-Animal Services F.A.S.» έχει τις εγκαταστάσεις της στο 10o χλμ ΠΕΟ Λάρισας- Βόλου και δραστηριοποιείται στην σποροπαραγωγή, ευρείας γκάμας σπόρων φυτών μεγάλης καλλιέργειας.

Για όλες τις ποικιλίες που παράγονται, έχουν αποκτηθεί τα δικαιώματα εκμετάλλευσης, σε συνεργασία είτε με τα ινστιτούτα του ΕΘΙΑΓΕ είτε με συμβόλαια από εταιρείες έρευνας γενετικού υλικού του εξωτερικού όπως CO.SE.ME., ISEA κ.α.

Ακόμη σε συνεργασία που έχει με αξιόπιστες εταιρείες του εξωτερικού εισάγει και διανέμει, μια πλειάδα σπόρων κτηνοτροφικών φυτών, υβριδίων καλαμποκιού και ηλίανθου, καθώς και μη μεταλλαγμένες ποικιλίες σόγιας.

Η συνεχής ανοδική πορεία της F.A.S. αντανακλά τη φερεγγυότητά της, η οποία προκύπτει από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και από το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό της.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος, υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Αθήνα, 30η Ιουνίου 2014