Νέα Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία σε Βιολογικά Κηπευτικά με την εταιρία «ΑΣΠΕΡΣΑ ΕΠΕ»


Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς κηπευτικών της Κρήτης, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «ΑΣΠΕΡΣΑ ΕΠΕ».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα των κηπευτικών,  αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

Η εταιρία «ΑΣΠΕΡΣΑ ΕΠΕ», έχει τις εγκαταστάσεις της στο Καστέλι Κισσάμου του νομού Χανίων και δραστηριοποιείται στον τομέα της συσκευασίας βιολογικών και μόνο προϊόντων. 

Η εταιρία εστιάζει στην προώθηση των βιολογικών Κρητικών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού, συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις υψηλής επισκεψιμότητας. Τα προϊόντα έχουν μεγάλη προστιθέμενη αξίας λόγω της υψηλής ποιότητας τους και λόγω του αυξημένου ποιοτικού ελέγχου από τον οποίο διέρχονται.
Η ΑΣΠΕΡΣΑ ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση η οποία  διαγράφει μία πραγματικά επιτυχημένη πορεία στον χώρο της εμπορίας υψηλής ποιότητας βιολογικών κηπευτικών και φρούτων.

Η επιχείρηση διεισδύσει σε νέες αγορές όπως Γερμανία, Δανία, Αυστρία, Ρωσία, Βουλγαρία αυξάνοντας τις εξαγωγές της και  προβάλλοντας στο εξωτερικό την ποιότητα των Ελληνικών προϊόντων καθώς και την σοβαρότητα των Ελληνικών  επιχειρήσεων.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας  της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του όλη την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία.  

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.