Οργάνωση των Οικονομικών σας

H «Οργάνωση των Οικονομικών σας» είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς που παρέχεται δωρεάν και αποκλειστικά σε πελάτες του Personal Banking.

Σε μία προγραμματισμένη συνάντηση με τον Προσωπικό σας Συνεργάτη αναδεικνύονται, με συγκεκριμένη μεθοδολογία, οι βασικές πτυχές της οικονομικής σας κατάστασης.

Στη συνάντηση, καταγράφονται οι ανάγκες σας, προτεραιοποιούνται οι στόχοι σας και καταλήγουμε μαζί στην κατάρτιση του προσωπικού σας οικονομικού πλάνου. Εφόσον οργανώσετε τα οικονομικά σας θα είστε σε θέση να επιτύχετε πιο εύκολα τους βραχυπρόθεσμους ή μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Μέσω της υπηρεσίας «Οργάνωση των Οικονομικών σας»:

ΑΝΑΓΚΕΣ
Εντοπίζουμε και αξιολογούμε τις μελλοντικές σας ανάγκες σε 6 άξονες:
  • Οικονομικοί στόχοι
  • Καταθέσεις και τα διαθέσιμα
  • Αποταμίευση
  • Ασφάλιση και την προστασία
  • Επενδύσεις
  • Διαχείριση χρόνου
ΣΤΟΧΟΙ
Αναλύουμε τις ανάγκες σας και καθορίζουμε τους μελλοντικούς στόχους σας.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Αξιολογούμε εάν οι παρούσες επιλογές σας ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες σας και τους στόχους σας.
ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Επισημαίνουμε τα σημεία, που η εμπειρία μας έχει δείξει, ότι απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή.
ΛΥΣΕΙΣ
Με βάση τη συνολική εικόνα των οικονομικών σας, σας υποστηρίζουμε στο να επιλέγετε πάντα τις πιο κατάλληλες λύσεις

Στο τέλος της συνάντησής μας, λαμβάνετε μία εξατομικευμένη αναφορά αξιολόγησης στους 6 άξονες, η οποία αναδεικνύει τους τομείς που προτείνουμε να εστιάσετε για την βελτιωμένη διαχείριση των οικονομικών σας.

Σε συνεργασία μαζί σας, προγραμματίζουμε τις επόμενες κινήσεις σας και σας προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη στην επίτευξη των στόχων σας.

Προγραμματίστε μια συνάντηση με τον Προσωπικό σας Συνεργάτη και αξιοποιήστε τη δυνατότητα που μόνο το Personal Banking της Τράπεζας Πειραιώς σας προσφέρει.