Με τη winbank πραγματοποιείς τις συναλλαγές σου εύκολα, γρήγορα και απλά.

Με τις νέες υπηρεσίες της winbank, έχεις τον τρόπο να πραγματοποιείς τις καθημερινές σου συναλλαγές, όπου και αν βρίσκεσαι.

Μπορείς να αποκτήσεις την πιστωτική κάρτα που ταιριάζει στις ανάγκες σου οποιαδήποτε στιγμή, οnline μέσω του winbank web banking χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα. Ή μπορείς να κάνεις τις καθημερινές σου πληρωμές με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, ανέπαφα από το κινητό σου με το winbank pay.

Για να κάνεις ό,τι χρειάζεσαι καθημερινά υπάρχει ένας τρόπος, ο τρόπος της winbank.

winbank, ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ;

 

Για να κάνεις ό,τι χρειάζεσαι καθημερινά υπάρχει ένας τρόπος, ο τρόπος της winbank.

Με τη winbank μπορείς να πραγματοποιείς τις συναλλαγές σου καθημερινά εύκολα, γρήγορα και απλά.

Τώρα, αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας winbank web banking, μπορείς να αποκτήσεις την κάρτα που ταιριάζει στις ανάγκες σου χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Επίλεξε την πιστωτική κάρτα που σου ταιριάζει, κάνε ηλεκτρονικά την αίτησή σου και αφού εγκριθεί παράλαβέ την στη διεύθυνση σου!

Προσφορά: Αποκτήσε online την πιστωτική σου κάρτα και κερδίσε 10.000 yellows ή welcome x3, με την 1η σου αγορά έως 31/1/2021! * Δες εδώ περισσότερα. 

*Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί να είσαι ή να γίνεις μέλος του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow


Δες πώς μπορείς να εκδώσεις πιστωτική κάρτα


 

Το νέο ψηφιακό πορτοφόλι της Τράπεζας Πειραιώς είναι εδώ! To winbank pay, είναι η νέα υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς που σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείς τις καθημερινές σου πληρωμές με κάρτα χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό.

Πραγματοποίησε ανέπαφες πληρωμές σε φυσικά καταστήματα από το κινητό σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να έχεις μαζί σου μετρητά ή κάρτες.

Η νέα υπηρεσία winbank pay είναι διαθέσιμη μέσω του winbank mobile app και είναι συμβατή με συσκευές Android με λειτουργικότητα NFC


Δες πώς μπορείς να ενεργοποιήσεις το winbank pay


Δες πώς μπορείς να κάνεις την πληρωμή σου με το winbank pay