Διαχειριστικά Εργαλεία Επιχειρήσεων

Η Τράπεζα Πειραιώς θέτει στη διάθεση των επιχειρήσεων σύγχρονα διαχειριστικά εργαλεία για επιχειρήσεις για όλες τις λύσεις αυτοματοποιημένων εισπράξεων που προσφέρει, τόσο στα κανάλια της επιχείρησης, όσο και στα κανάλια της τράπεζας.

Ευχρηστία και αμεσότητα

Τα διαχειριστικά εργαλεία μας παρέχουν ισχυρές δυνατότητες διαχείρισης όπως ακύρωση συναλλαγής, partial refund κ.ά. Εύκολα στη χρήση τους, επιτρέπουν στα εξουσιοδοτημένα στελέχη της επιχείρησής σας να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις συναλλαγές σας.

Με τα διαχειριστικά εργαλεία μας η επιχείρησή σας μπορεί να αντλεί πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Η διαχείριση γίνεται online μέσω ασφαλούς σύνδεσης. Καλύπτει όλες τις συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί, ακόμα και από διαφορετικά κανάλια ή λύσεις.

Διαφοροποίηση

Άλλες δυνατότητες που σας παρέχουν τα διαχειριστικά εργαλεία μας είναι η απλή και σύνθετη αναζήτηση, η αναλυτική πληροφόρηση για κάθε συναλλαγή σας και άλλες επιλογές που διαφοροποιούν σημαντικά τις λύσεις αυτοματοποιημένων εισπράξεων που σας προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς.