Υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς

Η υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς διασφαλίζει τις online αγορές σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa σε πάνω από 55.000 συμβεβλημένα ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Προσφέρεται δωρεάν για όσες κάρτες Visa θέλετε να συνδέσετε στην υπηρεσία.

Πλεονεκτήματα

Ασφάλεια online αγορών

Η υπηρεσία Verified by Visa σάς παρέχει μια πρόσθετη δικλίδα ασφαλείας στις online αγορές που κάνετε με την κάρτα Visa σας σε πάνω από 55.000 συμβεβλημένα ηλεκτρονικά καταστήματα.


Ευχρηστία

Η πιστοποίηση των συναλλαγών σας μέσω Verified by Visa γίνεται με ένα πρόσθετο βήμα, όταν πάτε να ολοκληρώσετε την online αγορά σας. Στην οθόνη πιστοποίησης της υπηρεσίας Verified by Visa που εμφανίζεται αυτόματα συμπληρώνετε τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password), που γνωρίζετε μόνο εσείς. Εφόσον είναι σωστός, η συναλλαγή σας ολοκληρώνεται.


Σύνδεση όσων καρτών θέλετε

Στην υπηρεσία Verified by Visa μπορείτε να συνδέσετε όσες χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες Visa χρησιμοποιείτε για τις online αγορές σας. Αρκεί να είναι προσωπικές και όχι εταιρικές κάρτες.


Άμεση παρακολούθηση συναλλαγών

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να παρακολουθείτε τις πιστοποιημένες μέσω Verified by Visa συναλλαγές που κάνετε με την κάρτα Visa που έχετε συνδέσει στην υπηρεσία. Αρκεί να συνδεθείτε στην περιοχή Διαχείριση Κάρτας, εισάγοντας τον αριθμό της κάρτας που έχετε συνδέσει στην υπηρεσία Verified by Visa και τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password).


Εγγραφή σε 3 απλά βήματα

Για να γραφτείτε στην υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας, τα προσωπικά στοιχεία σας και να ορίσετε το Προσωπικό Μήνυμα και τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password).

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία Verified by Visa

Εγγράφεστε στην υπηρεσία Verified by Visa:

 • Συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτα Visa, που χρησιμοποιείτε για τις online αγορές σας.
 • Ορίζετε το Προσωπικό Μήνυμα και τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password).
Μόνο εσείς, ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας, γνωρίζετε αυτά τα στοιχεία.


Κάθε φορά που αγοράζετε online από συμβεβλημένο ηλεκτρονικό κατάστημα με την κάρτα Visa που έχετε συνδέσει στην υπηρεσία, όταν πάτε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας, εμφανίζεται αυτόματα η οθόνη πιστοποίησης της υπηρεσίας Verified by Visa.

Σε αυτή την οθόνη:

 • Ελέγχετε ότι το Προσωπικό Μήνυμά σας είναι σωστό. Αυτό πιστοποιεί ότι βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζα Πειραιώς.
 • Εισάγετε τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password). Έτσι υπογράφετε ψηφιακά την απόδειξη της συναλλαγής σας.
Με λάθος Κωδικό Πρόσβασης (password), η συναλλαγή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Με αυτό τον τρόπο, η υπηρεσία Verified by Visa διασφαλίζει ότι η κάρτα Visa σας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για online αγορές στα συμβεβλημένα ηλεκτρονικά καταστήματα από κανέναν άλλο, παρά μόνο από εσάς.

Εγγραφή στην υπηρεσία Verified by Visa

Η εγγραφή στην υπηρεσία Verified by Visa γίνεται online, από τη σελίδα εγγραφής στην υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς και είναι υποχρεωτική για τις online αγορές σας με κάρτα Visa σε συμβεβλημένα καταστήματα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Verified by Visa κατά τη διάρκεια της online αγοράς σας με την κάρτα Visa σας σε συμβεβλημένο κατάστημα. Εάν τυχόν δεν έχετε γραφτεί στην υπηρεσία, όταν πάτε να ολοκληρώσετε την online αγορά σας, το σύστημα εμφανίζει αυτόματα την οθόνη εγγραφής στην υπηρεσία. Τις 3 πρώτες φορές μπορείτε να επιλέξετε να μη γραφτείτε. Την 4η φορά, εάν δεν γραφτείτε, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας από το συμβεβλημένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία Verified by Visa:

 • Συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας και τα προσωπικά στοιχεία σας.
 • Ορίζετε το Προσωπικό Μήνυμα και τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password).

Συχνές Ερωτήσεις


Γενικά για την υπηρεσία Verified by VisaΕγγραφή στην υπηρεσία Verified by VisaΣυμβεβλημένα ηλεκτρονικά καταστήματαΠροσωπικό ΜήνυμαΚωδικός Χρήστη (userid)Κωδικός Πρόσβασης (password)Περιοχή «Διαχείριση Κάρτας» της Verified by VisaΛήξη, αλλαγή, απώλεια ή κλοπή κάρτας Visa

Η υπηρεσία Verified by Visa


Τι είναι η υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς;

Μια πρόσθετη δικλίδα ασφαλείας στις online αγορές σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa σε πάνω από 55.000 συμβεβλημένα ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Με ένα απλό βήμα πριν την ολοκλήρωση της online συναλλαγής σας από το συμβεβλημένο ηλεκτρονικό κατάστημα, η υπηρεσία Verified by Visa διασφαλίζει ότι η κάρτα σας δεν χρησιμοποιείται κακόβουλα από τρίτους. Αρκεί να γραφτείτε στην υπηρεσία .

Πώς με προστατεύει η υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς;

Προσθέτοντας ακόμη μία δικλίδα ασφαλείας σε κάθε online αγορά που κάνετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα Visa από συμβεβλημένα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Όταν πάτε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας, εμφανίζεται αυτόματα η οθόνη πιστοποίησης της υπηρεσίας Verified by Visa. Σε αυτή την οθόνη:

 • Ελέγχετε ότι το Προσωπικό Μήνυμά σας είναι σωστό. Αυτό πιστοποιεί ότι βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζα Πειραιώς.
 • Εισάγετε τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password). Έτσι υπογράφετε ψηφιακά την απόδειξη της συναλλαγής σας.
Το Προσωπικό Μήνυμα και τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password) τα γνωρίζετε μόνο εσείς, ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας Visa. Τα ορίζετε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς.

Με λάθος Κωδικό Πρόσβασης (password), η συναλλαγή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Με αυτό τον τρόπο, η υπηρεσία Verified by Visa διασφαλίζει ότι η κάρτα Visa σας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για online αγορές στα συμβεβλημένα ηλεκτρονικά καταστήματα από κανέναν άλλο, παρά μόνο από εσάς, το νόμιμο κάτοχό της.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς;

Κατά την εγγραφή σας, συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας Visa σας που συνδέετε στην υπηρεσία Verified by Visa και ορίζετε το Προσωπικό Μήνυμα και τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password). Τα στοιχεία αυτά τα γνωρίζετε μόνο εσείς, ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας.

Κάθε φορά που αγοράζετε online από συμβεβλημένο ηλεκτρονικό κατάστημα με αυτή την κάρτα Visa, όταν πάτε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας, εμφανίζεται αυτόματα η οθόνη πιστοποίησης της υπηρεσίας Verified by Visa. Σε αυτή την οθόνη:

 • Ελέγχετε ότι το Προσωπικό Μήνυμά σας είναι σωστό. Αυτό πιστοποιεί ότι βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζα Πειραιώς.
 • Εισάγετε τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password). Έτσι υπογράφετε ψηφιακά την απόδειξη της συναλλαγής σας.
Εφόσον ο Κωδικός Πρόσβασης (password) που εισάγετε είναι σωστός, η συναλλαγή σας ολοκληρώνεται. Με λάθος password, η συναλλαγή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Πώς μπορώ να κάνω αγορές πιστοποιημένες μέσω Verified by Visa;

Online, με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα Visa, σε πάνω από 55.000 συμβεβλημένα ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Στο συμβεβλημένο ηλεκτρονικό κατάστημα:

 1.  Επιλέξτε τι θέλετε να αγοράσετε και προχωρήστε στην ολοκλήρωση της αγοράς.

 2.  Στα στοιχεία πληρωμής, συμπληρώστε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας Visa που έχετε συνδέσει στην υπηρεσία        Verified by Visa.

 3.  Δώστε εντολή να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας. Αυτόματα εμφανίζεται η οθόνη πιστοποίησης της υπηρεσίας Verified by Visa. Στην        οθόνη αυτή θα δείτε :

  • Το όνομα του συμβεβλημένου ηλεκτρονικού καταστήματος
  • Το ποσό της συναλλαγής σας
  • Την ημερομηνία της συναλλαγής σας
  • Τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας Visa σας
  • Το Προσωπικό Μήνυμά σας
  • Το πεδίο όπου πρέπει να εισάγετε Κωδικό Πρόσβασής σας (password)
 4.  Ελέγξτε ότι το Προσωπικό Μήνυμά σας είναι σωστό. Αυτό πιστοποιεί ότι βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζα Πειραιώς.

 5.  Εισάγετε τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password). Έτσι υπογράφετε ψηφιακά την απόδειξη της συναλλαγής σας. Εφόσον ο Κωδικός        Πρόσβασης (password) που εισάγετε είναι σωστός, η συναλλαγή σας ολοκληρώνεται.

Σε ποια καταστήματα μπορώ να κάνω αγορές πιστοποιημένες μέσω Verified by Visa;

Σε πάνω από 55.000 συμβεβλημένα ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα Visa.

Μπορώ να κάνω αγορές και σε μη συμβεβλημένα ηλεκτρονικά καταστήματα με την κάρτα Visa που έχω συνδέσει στην υπηρεσία Verified by Visa;

Ναι. Το ότι συνδέετε την κάρτα Visa σας στην υπηρεσία Verified by Visa δεν σας εμποδίζει να τη χρησιμοποιείτε για αγορές σας σε μη συμβεβλημένα καταστήματα, ηλεκτρονικά ή φυσικά. Μόνο που στα μη συμβεβλημένα καταστήματα δεν σας προσφέρεται η πιστοποίηση Verified by Visa.

Πώς μπορώ να παρακολουθώ τις συναλλαγές που κάνω αξιοποιώντας την υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς;

Από την περιοχή Διαχείριση Κάρτας της Verified by Visa.

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς;

Η υπηρεσία Verified by Visa παρέχεται δωρεάν από την Τράπεζα Πειραιώς.

Πού θα βρω περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Verified by Visa;

Εάν η σελίδα της υπηρεσίας Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς δεν έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε ή έχετε κάποια ερώτηση που δεν καλύπτεται εδώ, καλέστε μας:

 • Από σταθερό στο 18 28 38 (24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με χρέωση αστικής κλήσης)
 • Από κινητό ή από το εξωτερικό (+30) 210 3288000 (24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με χρέωση ως κλήση προς σταθερό)
Εγγραφή στην υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς


Πώς θα γραφτώ στην υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς;

Η εγγραφή γίνεται online με δύο τρόπους:

Από το site της Τράπεζας Πειραιώς

 1.  Επισκεφτείτε τη σελίδα εγγραφής στην υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς.

 2.  Συμπληρώστε το όνομα σας και τα στοιχεία της χρεωστική ή πιστωτικής σας κάρτας Visa που θέλετε να συνδέσετε στην υπηρεσία        Verified by Visa.

 3.  Ορίστε το Προσωπικό Μήνυμά σας. Δείτε ποιες προδιαγραφές πρέπει να πληροί το Προσωπικό Μήνυμα .

 4.  Ορίστε τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password). Δείτε ποιες προδιαγραφές πρέπει να πληροί  ο Κωδικός Πρόσβασης .

 5.  Εφόσον τα στοιχεία που συμπληρώσατε είναι σωστά, η Τράπεζα Πειραιώς επιβεβαιώνει αμέσως την εγγραφή σας στην υπηρεσία        Verified by Visa.


Κατά τη διάρκεια online αγοράς σας σε συμβεβλημένο ηλεκτρονικό κατάστημα

Όταν πάτε να ολοκληρώσετε την online αγορά σας σε συμβεβλημένο ηλεκτρονικό κατάστημα με την κάρτα Visa σας, το σύστημα εμφανίζει αυτόματα τη σελίδα εγγραφής στην υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς:


 1.  Συμπληρώστε το όνομα σας, τα στοιχεία της κάρτας Visa σας.

 2.  Το σύστημα ορίζει για σας ένα Προσωπικό Μήνυμα. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας μπορείτε να αλλάξετε Προσωπικό Μήνυμα.

 3.  Ορίστε τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password). Δείτε ποιες προδιαγραφές πρέπει να πληροί το ο Κωδικός Πρόσβασης .

 4.  Εφόσον τα στοιχεία που συμπληρώσατε είναι σωστά, ολοκληρώνεται η εγγραφή σας στην υπηρεσία Verified by Visa και αμέσως μετά η        online συναλλαγή σας από το συμβεβλημένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Είναι υποχρεωτικό να συνδέσω την κάρτα Visa μου στην υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς;

Είναι υποχρεωτικό για τις online αγορές σας από τα συμβεβλημένα ηλεκτρονικά καταστήματα. Δεν είναι υποχρεωτικό για online συναλλαγές σας από τα μη συμβεβλημένα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Εάν τυχόν δεν έχετε γραφτεί στην υπηρεσία Verified by Visa, όταν πάτε να ολοκληρώσετε την online αγορά σας με κάρτα Visa της Τράπεζας Πειραιώς, το σύστημα εμφανίζει αυτόματα την οθόνη εγγραφής στην υπηρεσία. Τις 3 πρώτες φορές μπορείτε να επιλέξετε να μη γραφτείτε. Την 4η φορά, εάν δεν γραφτείτε, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας από το συμβεβλημένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ποιες κάρτες Visa μπορώ να συνδέσω στην υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς;

Τις προσωπικές χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες σας Visa της Τράπεζας Πειραιώς. Όχι εταιρικές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa.

Πόσες κάρτες Visa μπορώ να συνδέσω στην υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς;

Δεν υπάρχει περιορισμός. Μπορείτε να συνδέσετε όσες προσωπικές χρεωστικές ή/και πιστωτικές κάρτες σας Visa της Τράπεζας Πειραιώς χρησιμοποιείτε για online συναλλαγές σας. Ωστόσο, για κάθε κάρτα Visa, χρειάζεται ξεχωριστή εγγραφή.

Γιατί πρέπει να συμπληρώσω και τα στοιχεία της κάρτας μου και τα προσωπικά στοιχεία μου όταν γράφομαι στην υπηρεσία Verified by Visa της Τράπεζας Πειραιώς;

Τα στοιχεία της κάρτας σας είναι απαραίτητα για να τη συνδέσουμε στην υπηρεσία Verified by Visa. Τα προσωπικά στοιχεία σας είναι απαραίτητα για να πιστοποιήσουμε ότι εσείς είστε ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας. Απλά διασταυρώνουμε τα στοιχεία που συμπληρώνετε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία με αυτά που είχατε δηλώσει στην Τράπεζα Πειραιώς για την έκδοση της κάρτας σας.

Πήγα να γραφτώ στην υπηρεσία Verified by Visa, αλλά δεν κατάφερα. Τι να κάνω;

 • Από σταθερό στο 18 28 38 (24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με χρέωση αστικής κλήσης)
 • Από κινητό ή από το εξωτερικό (+30) 210 3288000 (24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με χρέωση ως κλήση προς σταθερό)
Ο αντιπρόσωπός μας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και θα απαντήσει σε σχετικές απορίες σας.Συμβεβλημένα ηλεκτρονικά καταστήματα


Ποια ηλεκτρονικά καταστήματα είναι συμβεβλημένα με την υπηρεσία Verified by Visa;

Πάνω από 55.000 ηλεκτρονικά καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο.Η λίστα των συμβεβλημένων ηλεκτρονικών καταστημάτων που προσφέρουν την υπηρεσία Verified by Visa ηλεκτρονικών καταστημάτων εμπλουτίζεται διαρκώς.

Πώς θα ξέρω ότι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι συμβεβλημένο με την υπηρεσία Verified by Visa;

Στην κεντρική σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος ή στη σελίδα πληρωμής θα δείτε το λογότυπο της υπηρεσίας Verified by Visa .Προσωπικό Μήνυμα


Τι είναι το Προσωπικό Μήνυμα;

Το Προσωπικό Μήνυμα είναι μια λέξη ή σύντομη φράση από 9 έως 30 λατινικούς χαρακτήρες, που έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία για εσάς, π.χ., Hippocampus.

Το Προσωπικό σας Μήνυμα θα εμφανίζεται στην οθόνη εισαγωγής του Password σας κάθε φορά που κάνετε ηλεκτρονική συναλλαγή, με στόχο να σας επιβεβαιώσει ότι η οθόνη είναι της Τράπεζας Πειραιώς. Μην εισάγετε το Password σας αν το Προσωπικό Μήνυμα που εμφανίζεται στην οθόνη δεν είναι αυτό που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία.


Ποιες προδιαγραφές πρέπει να πληροί το Προσωπικό Μήνυμα;

Το Προσωπικό Μήνυμα πρέπει να έχει 9-30 χαρακτήρες, με ή χωρίς κενά. Δεν πρέπει να μοιάζει με τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password).

Μπορώ να αλλάξω Προσωπικό Μήνυμα;

Ναι. Όποτε θέλετε και όσες φορές θέλετε.

Πώς μπορώ να αλλάξω Προσωπικό Μήνυμα;

Από την περιοχή Διαχείριση Κάρτας στο site της Τράπεζας Πειραιώς:

Σύνδεση > Προσωπικό Μήνυμα > Νέο Προσωπικό Μήνυμα

Για να συνδεθείτε, συμπληρώστε το userid σας και τον Κωδικό Πρόσβασής σας. Το νέο Προσωπικό Μήνυμά που θα επιλέξετε πρέπει να πληροί τις ίδιες προδιαγραφές με το παλιό.

Δεν βλέπω κανένα Προσωπικό Μήνυμα στην οθόνη πιστοποίησης. Τι να κάνω;

Μην προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της συναλλαγής σας. Καλέστε μας αμέσως:

 • Από σταθερό στο 18 28 38
 • Από κινητό ή από το εξωτερικό (+30) 210 3288000
Εξηγήστε στον αντιπρόσωπό μας τι έχει συμβεί. Εκείνος θα σας κατευθύνει σχετικά.

Το Προσωπικό Μήνυμα στην οθόνη πιστοποίησης δεν είναι το δικό μου. Τι να κάνω;

Μην προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της συναλλαγής σας. Καλέστε μας αμέσως:

 • Από σταθερό στο 18 28 38
 • Από κινητό ή από το εξωτερικό (+30) 210 3288000
Εξηγήστε στον αντιπρόσωπό μας τι έχει συμβεί. Εκείνος θα σας κατευθύνει σχετικά.
Κωδικός Χρήστη (userid)


Τι είναι ο Κωδικός Χρήστη (userid);

Ο Κωδικός Χρήστη (userid) είναι ένας κωδικός που εσείς δημιουργείτε ώστε με την εισαγωγή του, να γίνεστε αναγνωρίσιμος από το σύστημα της υπηρεσίας και σε συνδυασμό με τον Προσωπικό Κωδικό Πρόσβασης (Password), να αποκτάτε πρόσβαση στο μενού διαχείρισης της κάρτας σας. Πληροί ορισμένες προδιαγραφές.

Ποιες προδιαγραφές πρέπει να πληροί ο Κωδικός Χρήστη (userid);

 • Ο Κωδικός Χρήστη (userid) που έχετε ορίσει πρέπει να έχει μήκος από 8 έως 50 λατινικούς χαρακτήρες χωρίς κενά και να περιλαμβάνει απαραίτητα τουλάχιστον ένα γράμμα και ένα ψηφίο.
 • Μπορεί να περιέχει έναν ή περισσότερους από τους ειδικούς χαρακτήρες ! @ # $ % _ - + = ~ / \ ? . ,
 • Ο Κωδικός Χρήστη πρέπει να είναι διαφορετικός για κάθε κάρτα που εγγράφετε στην υπηρεσία.

Μπορώ να αλλάξω τον Κωδικό Χρήστη (userid);

Όχι. Μετά τη δημιουργία του κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία δεν μπορείτε να τον αλλάξετε.
Κωδικός Πρόσβασης (password)


Τι είναι ο Κωδικός Πρόσβασης (password);

Ο Κωδικός Πρόσβασης (password) είναι μια που επιλέγετε εσείς όταν συνδέετε την κάρτα σας στην υπηρεσία Verified by Visa. Πληροί ορισμένες προδιαγραφές.

Συμπληρώνοντας τον Κωδικό Πρόσβασης στην οθόνη πιστοποίησης της υπηρεσίας Verified by Visa, υπογράφετε ψηφιακά την απόδειξη της συναλλαγής σας και ολοκληρώνετε την αγορά σας.

Ποιες προδιαγραφές πρέπει να πληροί ο Κωδικός Πρόσβασης (password);

Ο Κωδικός Πρόσβασης (password) δεν επιτρέπεται να είναι ο ίδιος με το user name που έχετε ορίσει και πρέπει να έχει 8-50 χαρακτήρες, χωρίς κενά. Από αυτούς, τουλάχιστον ένας πρέπει να είναι γράμμα (Λατινικό) και τουλάχιστον ένας πρέπει να είναι αριθμός. Κάποιοι μπορεί να είναι ειδικοί χαρακτήρες, όπως ! ?@ # $ % _ - + = ~ / \ .


Δεν μπορεί να είναι ίδιος με το Προσωπικό Μήνυμα που έχετε ορίσει. Δεν μπορεί να είναι ίδιος με password που έχετε χρησιμοποιήσει ξανά για την υπηρεσία Verified by Visa.

Καλό είναι ο Κωδικός Πρόσβασης που θα επιλέξετε να είναι ένας συνδυασμός χαρακτήρων που είναι εύκολο να θυμάστε εσείς, αλλά δύσκολο να μαντέψει κάποιος τρίτος.

Μπορώ να αλλάξω Κωδικό Πρόσβασης (password);

Ναι. Όποτε θέλετε και όσες φορές θέλετε. Σας προτείνουμε να αλλάζετε τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password) τουλάχιστον κάθε 3 μήνες.

Πώς μπορώ να αλλάξω Κωδικό Πρόσβασης (password);

Από την περιοχή Διαχείριση Κάρτας στο site της Τράπεζας Πειραιώς:

Σύνδεση > Ρυθμίσεις > Αλλαγή Password

Συμπληρώστε τον παλιό σας Κωδικό Πρόσβασης (password) και επιλέξτε νέο, που να πληροί τις ίδιες προδιαγραφές με τον παλιό. Πληκτρολογήστε το νέο Κωδικό Πρόσβασης(password) και δεύτερη φορά, για επιβεβαίωση.

Μπορώ να ορίσω τον ίδιο Κωδικό Πρόσβασης (password) για όλες τις κάρτες που συνδέω στην υπηρεσία Verified by Visa;

Ναι, αλλά για λόγους δικής σας ασφάλειας δεν σας το συνιστούμε. Καλό είναι να ορίζετε διαφορετικό Κωδικό Πρόσβασης (password) για κάθε κάρτα που συνδέετε στην υπηρεσία.

Ξέχασα τον Κωδικό Πρόσβασής μου (password). Τι να κάνω;

Χρειάζεται να ορίσετε νέο Κωδικό Πρόσβασης (password). Στην οθόνη πιστοποίησης της υπηρεσίας Verified by Visa, επιλέξτε «Ξεχάσατε τον Κωδικό Πρόσβασης; Κάντε κλικ εδώ». Στη σελίδα που θα εμφανιστεί, συμπληρώστε τα στοιχεία της κάρτας σας και τα προσωπικά στοιχεία σας, όπως τα έχετε δηλώσει στην Τράπεζα Πειραιώς. Διασταυρώνοντας τα στοιχεία αυτά, πιστοποιούμε ότι νέο password θέλετε να ορίσετε εσείς, ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας.Περιοχή «Διαχείριση Κάρτας» της Verified by Visa


Πώς συνδέομαι στην περιοχή «Διαχείριση Κάρτας» της Verified By Visa;

Από το site της Τράπεζας Πειραιώς, συμπληρώνοντας τον αριθμό της κάρτας σας και τον Κωδικό Πρόσβασής σας (password).

Σας προτείνουμε να προσθέσετε στα Αγαπημένα τη σελίδα σύνδεσης στην περιοχή «Διαχείριση Κάρτας» της υπηρεσίας Verified by Visa.

Τι μπορώ να κάνω στην περιοχή «Διαχείριση Κάρτας» της Verified By Visa;

Μπορείτε να δείτε τη συνοπτική εικόνα της κάρτας σας (αριθμό, user name, παρούσα κατάσταση, προσωπικό μήνυμα, ταυτοποιημένες συναλλαγές από την αρχή του έτους, την επιχείρηση που εκτελέσατε την τελευταία σας ταυτοποιημένη συναλλαγή και το ποσό αυτής της συναλλαγής). Επίσης μπορείτε να αλλάξετε το προσωπικό σας μήνυμα ή το password σας, καθώς και να δείτε λίστα των ταυτοποιημένων συναλλαγών σας για το χρονικό διάστημα που εσείς επιλέξετε

Μπορείτε επίσης να δείτε ή/και να αλλάξετε τα στοιχεία που δηλώσατε όταν συνδέσατε την κάρτα σας στην υπηρεσία:

 • Προσωπικό Μήνυμα
 • Κωδικός Πρόσβασης (password)

Ξέχασα τον Κωδικό Πρόσβασής μου (password). Πώς μπορώ να μπω στην περιοχή «Διαχείριση Κάρτας» της Verified By Visa;

Καλέστε μας:

 • Από σταθερό στο 18 28 38 (24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με χρέωση αστικής κλήσης)
 • Από κινητό ή από το εξωτερικό (+30) 210 3288000 (24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με χρέωση ως κλήση προς σταθερό)
Ο αντιπρόσωπός μας αφού σας ταυτοποιήσει, θα σας κάνει reset το password σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία εγγραφής της κάρτας σας. Το userid σας θα παραμείνει ως είχε και θα επιλέξετε μόνο το νέο σας password .Λήξη, αλλαγή, απώλεια ή κλοπή κάρτας Visa


Κι αν λήξει η χρεωστική ή πιστωτική μου κάρτα Visa;

Η Τράπεζα Πειραιώς ανανεώνει κάθε κάρτα που λήγει. Με την ανανέωση της κάρτας Visa σας, η υπηρεσία Verified by Visa ενημερώνεται αυτόματα με τα στοιχεία της ανανεωμένης κάρτας. Δεν χρειάζεται να τη συνδέσετε ξανά στην υπηρεσία.

Κι αν χάσω ή μου κλέψουν τη χρεωστική ή πιστωτική μου κάρτα Visa;

Ακυρώνουμε την κάρτα σας και σας εκδίδουμε νέα. Επειδή η νέα κάρτα σας θα έχει διαφορετικό αριθμό, θα χρειαστεί να τη συνδέσετε στην υπηρεσία Verified by Visa.

Κι αν ακυρώσω τη χρεωστική ή πιστωτική μου κάρτα και αποκτήσω νέα κάρτα Visa;

Επειδή η νέα κάρτα σας θα έχει διαφορετικό αριθμό, θα χρειαστεί να τη συνδέσετε στην υπηρεσία Verified by Visa.