Θέατρο ή εστιατόριο; Κανένα δίλημμα!


Οι κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς και το αθηνόραμα Club σου προσφέρουν και τα δύο!

Οι προπληρωμένεςπιστωτικές και  χρεωστικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς σού δίνουν την ευκαιρία να είσαι ένας από τους 10 τυχερούς που μαζί με τον/ τη συνοδό τους θα κερδίσουν από 3 πακέτα ψυχαγωγίας για θέατρο και εστιατόριο.


Πραγματοποίησε τις αγορές σου από 20 Σεπτεμβρίου έως και 20 Νοεμβρίου 2016 με οποιαδήποτε κάρτα Τράπεζας Πειραιώς και δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Συμμετοχής  (αρκεί να συμπληρώσεις τη Φόρμα Συμμετοχής μία φορά). Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό αποτελεί να είσαι μέλος του αθηνόραμα Club.

Κάθε αγορά αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στην κλήρωση για την ανάδειξη 10 τυχερών που ο καθένας θα κερδίσει από 3 πακέτα προσκλήσεων θεάτρου και δείπνου για 2 άτομα:

  • 1ο πακέτο: θεατρική παράσταση στο Θέατρο Τέχνης και δείπνο στο εστιατόριο Τηλέμαχος Athens
  • 2ο πακέτο: θεατρική παράσταση στο Θέατρο Ιλίσια και δείπνο στο εστιατόριο F+W BY OLIVIER CAMPANHA
  • 3ο πακέτο: θεατρική παράσταση στο Θέατρο Άνεσις και δείπνο στο εστιατόριο Polly Maggoo

Αν δεν είσαι μέλος του αθηνόραμα Club, μπορείς να αποκτήσεις την κάρτα μέλους μέσω του www.athinoramaclub.gr, με χρέωση οποιασδήποτε κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς, στην προνομιακή ετήσια συνδρομή των €8, αντί των €25. Περισσότερες πληροφορίες για την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club, θα βρεις εδώ.Όροι συμμετοχής

Έντυπο

Το προϊόν παρέχεται υπό τις ισχύουσες περιοριστικές διατάξεις στην κίνηση κεφαλαίων.