Διαγωνισμός πιστωτικών καρτών Olympiacos F.C. MasterCard


  Χρησιμοποίησε την πιστωτική σου κάρτα Olympiacos F.C. MasterCard και Olympiacos F.C. MasterCard Gold για όλες τις αγορές σου, από 15/10/2016 έως και 30/11/2016, και μπες αυτόματα στην μεγάλη κλήρωση για να συμμετάσχεις μαζί με το παιδί σου στο πρόγραμμα «Πρώτη Φορά στο Γήπεδο».

Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 20 νικητές, οι οποίοι θα δώσουν την δυνατότητα στο παιδί τους να απολαύσει την πιο θερμή υποδοχή στην πρώτη του επίσκεψη στο γήπεδο και μαζί θα γνωρίσουν από κοντά την ιστορία του Θρύλου. Οι τυχεροί νικητές θα κερδίσουν : ξενάγηση στο Μουσείο στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», αναμνηστική φωτογράφιση στον αγωνιστικό χώρο, γεύμα στο εστιατόριο του γηπέδου και στη συνέχεια, θα παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα. Τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο ενός εντός έδρας αγώνα του Πρωταθλήματος/Κυπέλλου που θα διεξαχθεί εντός του 2017.

Κάθε αγορά, ανεξαρτήτως ποσού ισοδυναμεί σε μια συμμετοχή στην κλήρωση. Όσο περισσότερες αγορές πραγματοποιείς με την κάρτα σου τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να κερδίσεις!

Ισχύει για παιδιά 5 – 13 ετών.Όροι Συμμετοχής


Η υπηρεσία παρέχεται υπό τις ισχύουσες περιοριστικές διατάξεις στην κίνηση κεφαλαίων.