Ανανέωση υπολοίπου e-PASS

Κερδίστε χρόνο στις διαδρομές σας!Ανανεώστε αυτόματα το υπόλοιπο της συσκευής e-PASS* της Αττικής οδού, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε στα διόδια για να βάλετε χρήματα στη συσκευή σας!

Πώς;

Ενεργοποιήστε την πάγια εντολή ανανέωσης του υπολοίπου της συσκευής e-PASS, μέσω των καρτών της Τράπεζας Πειραιώς - πρώην δίκτυο Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα (πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων), χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς και επωφεληθείτε από την άνεση και την ευελιξία που σας προσφέρει!

Με αυτόν τον τρόπο, όταν το υπόλοιπο του λογαριασμού e-PASS της Αττικής Οδού πέσει κάτω από το όριο ανανέωσης, τότε η συσκευή φορτίζεται με το ποσό που θα επιλέξετε, με άμεση χρέωση της κάρτας σας**.

Για την ενεργοποίηση της πάγιας εντολής, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε το έντυπο ενεργοποίησης της πάγιας εντολής και να το παραδώσετε, μαζί με ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας, σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς - πρώην δίκτυο Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα.

Εναλλακτικά μπορείτε να τα αποστείλετε μέσω fax στο 210 7765129.

(Για να ανοίξετε τα PDF αρχεία είναι απαραίτητη η εγκατάσταση του δωρεάν λογισμικού Adobe Acrobat Reader.)


*Εάν δεν έχετε συσκευή e-PASS και επιθυμείτε να την αποκτήσετε, παρακαλούμε καλέστε στο 210 6682222 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aodos.gr για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία απόκτησης.

** Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει επαρκές διαθέσιμο υπόλοιπο στην κάρτα.